Vedetele au defecte mai multe decât noi uneori și acestea sunt dezvăluite de cine s-ar aștepta mai puțin. Foștii angajați le-au dat de gol și au spus cele mai ”murdare” secrete ale celebrităților. Ești curios să afli ce n-ar vrea ele niciodată să se știe?

Christina Aguilera obișnuia să se costumeze în tot felul de uniforme sexy când era căsătorită cu Jordan Bratman. Menajera a povestit că îi aduna accesoriile de peste tot din casă.

 

Ryan Gosling face pipi stând jos, urcă scările în patru labe, doarme în pat invers și se epilează cu ceară pe tot corpul. Cel puțin așa susțin angajații săi.

 

Jessica Simpson își lasă extensiile de păr și genele false peste tot prin casă, iar menajera ei era exasperată de acest obicei: ”Arată ca și cum un animal năpârlește încontinuu”.

 

Jennifer Aniston nu are nicio problemă în a umbla aproape dezbrăcată în fața angajaților săi. Ba mai mult, face plajă topless acasă. Băieți, cine vrea să lucreze pentru ea?

 

Mariah Carey bea cam mult, iar angajații ei trebuie să o ajute să ajungă în pat, să o schimbe în pijamale și să o demachieze.

 

Britney Spears își aruncă hainele peste tot când vine acasă. Asta nu e nimic: o menajeră a găsit resturi de burgeri și cartofi prăjiți sub patul artistei.

 

Taylor Swift e obsedată de pisici și are câteva acasă. Artista le perie toată ziua, pentru a nu lăsa păr. În plus, are o grămadă de poze cu ele prin casă.

 

Câinii lui Miley Cyrus își fac nevoile în casă, susține un fost angajat al artistei. Când au astfel de ”scăpări”, Miley țipă la menajere să strângă mizeria.

 

Jennifer Lopez își plătește foarte prost angajații și are pretenția ca lumea să muncească pentru ea aproape gratis. Numele J. Lo s-a transformat în porecla ”Pay Low”.

 

Madonna îi cerea asistentei sale să-i aducă apă de șase ori pe noapte, își ține angajații la dietă și nu îi lasă să se uite la televizor. Cam dur, nu?

 

Lui Johnny Depp îi place să se costumeze în diverse personaje și să joace roluri. De multe ori împrumuta rochiile și pantofii cu toc ai fostei partenere, Vanessa Paradis și făcea pe toată lumea să râdă.