E aproape imposibil să te uiți la un serial fără să faci o pasiune pentru unul dintre personaje, fie el feminin sau masculin. Iar personajul despre care vorbim le-a cucerit iremediabil pe urmăritoarele serialului al cărui protagonist este. 

Dacă nu ai văzut încă serialul Bridgerton, de pe Netflix, îți dăm noi cel puțin un motiv să o faci! Simon Basset sau ducele de Hastings este, cu siguranță, atracția principală a seriei difuzate de Netflix. Regé-Jean Page se numeşte actorul care le face să suspine atât pe domnițele din serial, cât şi pe cele care îl urmăresc cu sufletul la gură, din fața ecranului. 

Serialul urmăreşte povestea de dragoste dintre Simon şi Daphne, doi tineri atât de diferiți, dar care se îndrăgostesc iremediabil. Totul se întâmplă în înalta societate a Londrei, iar acțiunea este presărată cu dramă, intrigi, iubire, dar şi o mulțime de scene... explicite. Are un singur sezon şi îl vei devora imediat dacă eşti genul care face binging atunci când îi place un serial. 

Iar dacă trailer-ul nu te-a convins, te lăsăm cu câteva fotografii de pe contul lui Regé-Jean Page, actorul care îi dă viață ducelui de Hastings. Enjoy!