Le cunoşti de pe social media, de pe scenă, filme sau reality show-uri. Multe din secretele lor au fost dezvăluite chiar dacă nu şi-au dorit asta. Un singur lucru au încercat să îl ascundă din răsputeri: numele.

Le știi numele de scenă sau numele pe care au vrut ca fanii lor să îl folosească, dar poate că nu știi cum le cheamă ”în buletin” pe vedetele tale preferate. Unele dintre ele s-au inspirat din numele real când și l-au ales pe cel de scenă, la alții nu există nicio legătură, iar cea mai dubioasă categorie este cea care își ascunde o parte din nume.

Ceea ce nu mulți știu este faptul că Antonia mai are un prenume. Artista mai are trecut în buletin numele de Clara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Nicoleta Janina Ghinea se numește cea care a cucerit topurile cu piesa ”Memories”, pe vremea când era doar o puștoaică. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

În buletinul fostei partenere a lui The Weeknd este trecut numele Isabella Khair Hadid. A fost un nume norocos pentru modelul care a optat să se prezinte ca fiind Bella Hadid.

În buletinul iubitei lui Zayn Malik este trecut numele Jelena Noura Hadid. Se pare că a fost un nume ofertant și i-a permis modelului să își găsească un nickname care să îi garanteze succesul.

Kylie Jenner, regina cosmeticelor se semnează peste tot doar Kylie, însă nu multă lumea știe că pe aceasta o mai cheamă și Kristen.

Kim Kardashian West are un nume pe care se pare că nu îl agrează foarte mult. Fosta soție a lui Kanye are trecut în buletin numele Kimberly.

Deși toată lumea îl știe pe Justin Bieber, nu mulți știu că artistul mai are un nume mai puțin cunoscut. Este vorba de Drew, nume ce definește și colecția lui de haine.

Beyoncé e printre norocoase. Cunoscută drept Beyoncé Knowles, pe buletinul focoasei americance e trecut şi numele de… Giselle.

Cardi B are un nume mai puțin obișnuit. În buletinul ei se regăsește și numele Marlenis.

Ni s-a făcut milă şi de Richard Gere. Celebritatea a făcut ca prenumele său mai puțin cunoscut să nu mai conteze, dar întrebarea rămâne. De ce Tiffany?

Părinții lui Elton John nu au dus lipsă de inspirație atunci când au ales numele pentru fiul lor, dar parcă prea de tot. Hercules?!

Adele ne-a vrăjit pe toți cu vocea ei. Şi părinții ei au fost vrăjiți când au văzut-o pe micuța Adele şi, probabil, din dragoste pentru culori i-au mai dat şi numele de… Blue.

Când spunem Leonardo Di Caprio, cu siguranță că gândurile vă zboară la şarmantul domn Gatsby şi la descurcărețul Jordan Belfort. Leo are multe porecle, dar şi un nume interesant în bulletin. Leo poartă un nume împărat german: Wilhelm.