Jennifer Lopez și-a obișnuit fanii cu apariții incendiare și ținute care-i pun în valoare calitățile fizice. Recent, vedeta a apărut la American Idol într-o rochie foarte scurtă, de culoare aurie, care-i pune în valoare pielea bronzată. Lopez se concentrează în ultimul timp asupra carierei cinematografice, fiind implicată într-un nou proiect.

”Mothers I'd Like to...” va fi o comedie pentru care Jennifer Lopez lucrează atât în calitate de actriță, cât și ca producător. Nu se știe încă subiectul filmului, dar titlul este foarte sugestiv. Producătorii au anunțat că va fi o combinație între ”Bridesmaids” și ”The First Wives Club”. 

Artista este foarte entuziasmată de noul său proiect și i-a anunțat deja pe fanii săi de pe Twitter că le pregătește ceva. La începutul anului, thriller-ul ”The Boy Next Door”, în care J Lo joacă rolul principal a fost foarte bine primit de public.

Jennifer Lopez își merită din plin statutul de divă, atât pentru carieră, cât și pentru felul în care arată la 45 de ani. Titlul noului său film pare să i se potrivească de minune!