Kylie Jenner și clanul ei de surori au acaparat toată atenția publicului odată cu reality show-ul Kepping Up with The Kardashians. Fanii familiei știu că mama fetelor, Kris Jenner a divorțat de tatăl lor, dar nu mulți îi știu pe frații lui Kylie.

Kris Jenner a pus capăt demult mariajului cu tatăl lui Kendall și al lui Kylie. Între timp, aceasta a trecut în tabăra femeilor și s-a transformat în Caitlyn Jenner și, chiar dacă Kris nu vorbește prea des cu și despre el, fetele lui sunt foarte bune prietene cu el.

Kendall și Kylie sunt cunoscute de sute de milioane de fani, iar reality show-ul pe care l-au filmat timp de 14 ani le-a pus viața pe tavă. Ceea ce nu multă lume știe este faptul că cele două au trei frați care aproape că nu au apărut deloc alături de ele pe micul ecran.

Brody Jenner. Are 37 de ani și este destul de familiarizat cu aparițiile tv. Acesta a avut un reality show, ”The Princes of Malibu”, acolo unde a apărut alături de fratele lui, Brandon Jenner. Brody a devenit faimos imediat și a câștigat cateva milioane de fani și astfel a primit nominalizări la Teen Choice Awards.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brody Jenner (@brodyjenner)

 

Burt Jenner a zis pas carierei în fața reflectoarelor și a ales să devină om de afaceri. Burt nu obișnuiește să păstreze legătura cu familia Kardashian, mai ales după ce Caitlyn Jenner a publicat o carte care a pornit un mic război în sânul familiei.

 

Brandon Jenner nu comunică cu familia Kardashian, mai ales după ce Kris și fetele ei nu au fost de acord cu schimbarea de sex a fostului ei soț care acum a devenit Caitlyn. Brandon este un familist convins, are doi copii și o soție superbă.