Mai sunt fix 10 zile până când vara își va intra calendaristic în drepturi. Dacă ai început să îți faci deja planuri de vacanță și nu mai ai răbdare până vei pleca, îți propunem o listă de filme pe care le poți viziona, înainte de a vei porni în călătoriile propuse!

When in Rome

Dacă nu știi unde să pleci vara aceasta, „When in Rome” este inspirația perfectă pentru o călătorie în Roma. Imaginile surprinse în capitala Italiei, cu siguranță, te vor face să îți dorești să îți rezervi un bilet de avion în Italia.

Under the Tuscan Sun

Dacă Roma nu te-a inspirat suficient să îți dorești să pleci în Italia, Toscana poate fi o altă variantă de călătorie din „țara cizmei”. În film apar peisaje cu podgorii, drumuri de țară și case tradiționale. Te-a convins?

Vicky Cristina Barcelona

Filmul „Vicky Cristina Barcelona” prezintă povestea a două prietene, Vicky și Cristina, care au venit în Barcelona, la casa de vacanță a unei prietene de-a lui Vicky. Filmul prezintă secvențe cu obiective turistice cunoscute din Spania, pe care trebuie să le treci pe următoarea listă de călătorie!

The Impossible

Dacă vei urmări „The Impossible”, sigur vei rămâne cu gândul la o excursie în Thailanda. Filmul prezintă povestea unei familii care își petrece revelionul în Thailanda și care trece prin multe peripeții. Tu l-ai văzut?

The Bucket List

Dacă îți dorești să pleci în Monte Carlo, cu siguranță trebuie să vezi înainte filmul „The Bucket List”, care prezintă imagini din regiunea cunoscută. L-ai trecut pe „lista” ta?