Dacă aveai impresia că până acum le-ai văzut pe toate, ei bine, nu! Două dintre cele mai mari branduri internaționale de haine și-au unit ideile creative și au lansat una dintre cele mai așteptate colecții de haine.

În urmă cu ceva timp, a avut loc Milano Spring 2022 Fashion Week și, cum tot ce este mai bun vine la final, fix asta s-a întâmplat și acum. Fendi și Versace și-a ales modelele pe sprânceană și le-a îmbrăcat în cele mai recente creații Fendace. Da, Fendace se numește fuziunea dintre Fendi și Versace, iar articolele îmbină câte puțin din stilul fiecărui brand. Nimeni nu se aștepta la asta, mai ales că ambele sunt branduri puternice care și-au discutat ani la rând supremația în industria fashionului.

Dua Lipa, Gigi Hadid și Emrata sunt doar câteva dintre numele care au defilat în creații Fendace și au primit aplauze la scenă deschisă. Colecția cuprinde 25 de articole realizate cu mare atenție și respectă tiparul impus de  Kim Jones și Silvia Venturini Fendi din partea Fendi și de Donatella Versace din partea casei de modă Versace. Creatorii nu au oferit explicații cu privire la motivația din spatele acestei fuziuni creaționale, ci s-au așteptat ca publicul să înțeleagă din prima mesajul pe care au vrut să-l transmită.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 이하린 (@_harinlee)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ JAPAN (@gqjapan)