Cu cât ești mai celebru, cu atât ai mai mulți dușmani. Acest lucru pare să se aplice perfect și în cazul lui Beyonce. O avea ea milioane de fani pe tot globul, dar nu toată lumea o are la inimă. Sunt personalități care nu s-au sfiit să declare public că nu o suportă pe Beyonce.

 

Kid Rock i-a supărat pe fanii lui Beyonce, după ce a declarat că nu dă doi bani pe Queen B: ”N-are nimic deosebit, dar e cea mai tare din lume. Cum e posibil așa ceva?”, a declarat într-un interviu pentru Rolling Stone. Fanii lui Beyonce i-au inundat contul de Instagram cu fel de fel de mesaje.

Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului, are o problemă cu prestația lui Beyonce de la Super Bowl, din acest an: ”E fotbal, nu e Hollywood. Nu poți să te folosești de asta ca să ataci polițiștii care, până la urmă, ne apără pe toți”.

Donald Trump - fostul președinte american a avut și el ceva de spus despre prestația lui Queen B. la Super Bowl, de data aceasta din 2013. Trump a catalogat prestația drept ridicolă și nepotrivită. 

Wendy Williams, gazda unui talk-show, a spus și ea deschis ce crede despre Beyonce: ”Știți că Beyonce nu e în stare să vorbească. Discursul ei sună ca al unui copil de clasa a cincea”.

50 Cent nu îi suportă nici pe Beyonce, nici pe Jay Z. El a spus în repetate rânduri că Beyonce nu merita să câștige Grammy-ul pentru cel mai bun album, în 2015.

Keri Hilson a atacat-o pe Beyonce într-una dintre melodiile sale: ”Greșești dacă ai impresia că e cea mai tare. Poate să cânte, poate să danseze, dar ar fi cazul să facă și altceva”.

Keyshia Cole a criticat-o pe Beyonce pe Twitter: ”First women need to stick together, now b**** better bow”, a scris Cole, făcând referire la hitul ”Flawless” al lui Beyonce.

Etta James, care a murit în 2012, s-a supărat că Beyonce a cântat o piesă a ei la ceremonia de investitură în funcție a lui Obama: ”Femeia asta a cântat melodia mea pentru el. N-o suport pe Beyonce, cum își permite să cânte o melodie pe care eu am cântat-o dintotdeauna?”