Acolo unde pune mâna Smiley, se naște un hit. De când a decis să se lanseze pe cont propriu, Smiley a rupt piața muzicală de la noi, cu piese proprii, colaborări, dar și cu piese compuse de ei pentru alți artiști. 

De mai bine de 10 ani de când nu mai face parte din trupa Simplu, Smiley a transmis emoție prin fiecare piesă pe care a lansat-o. Sentimentele transpuse pe note muzicale și multă pasiune par să fie rețeta succesului care l-a menținut pe cele mai bune poziții din topurile de la noi.

Pentru că da, Smiley poate să domine topurile cu piese pe care nu le cântă, dar pe care și-a pus semnătura la capitolul compoziție. Am ales nouă melodii una și una, cântate de voci feminine de la noi și nu numai. Toate au în comun compoziția semnată de iubitul Ginei Pistol.

Care e cea mai reușită?

@smiley_omul Câte piese știai și la câte piese crezi că am mai scris? #Smiley #nostalgie #songwriter ♬ original sound – Smiley

@smiley_omul Reply to @cameliascakes Îți amintești piesele astea? #Smiley #nostalgia #songwriter ♬ original sound – Smiley

@smiley_omul Mai facem? #Smiley #nostalgia #songwriter ♬ original sound – Smiley