Zendaya și Tom formează cel mai fresh cuplu de la Hollywood. Cât de serioasă este relația dintre cei doi? Atât de serioasă încât Zendaya și Tom s-au întâlnit cu Claire Stoermer, mama actriței. Fanii vigilenți au și găsit un nume pentru cuplu: Tomdaya.

Zendaya și Tom au colaborat pentru prima dată în 2017 pentru super producția “Spider-Man: Homecoming”, în care Tom avea rolul lui Peter Parker, iar Zendaya avea rolul colegei sale de clasă, Michelle. Lucrurile au evoluat foarte frumos între cei doi, iar de la colegi de platou au trecut la statutul de iubiți.

„Pe partea actoricească, apreciez că iubește să fie Spider-Man. Este multă presiune - începi să te identifici cu rolul de supererou peste tot pe unde mergi. Cred că a gestionat asta foarte bine. Este un perfecționist. Regizorul mi-a permis și mie să vin în fiecare zi la filmări și a fost uimitor să văd cât de mult își dorește Tom ca totul să iasă perfect. Îl iubesc pentru asta!”, declara Queen Z despre iubitul ei.

Totuși, înaintea lui Tom, Zendaya a mai avut și alți iubiți celebri. Check it!

Jacob Elordi. Cei doi au avut o relație „du-te, vino”, dar într-un final și-au dat seama că nu se potrivesc. Zendaya și Jacob au rămas prieteni și au jucat împreună și în serialul fenomen „Euphoria”.

Odell Backham Jr. Primele zvonuri legate de relația celor doi au apărut în 2016, după ce au fost surprinși unul în compania celuilalt la after party-ul de la Premiile Grammy.

Trevor Jackson. Zendaya a apărut în videoclipul artistului în 2013. După filmarea pentru „Like We Grown”, între cei doi s-a simțit o chimie, dar nici Zendaya, nici Trevor nu au recunoscut nimic.