Gigi Hadid și-a găsit sufletul pereche. Modelul și fostul membru al trupei One Direction au o relație de peste 5 ani și o fetiță. Înainte de a-l întâlni pe tatăl fetiței sale, Gigi Hadid a bifat câteva relații, toate cu nume celebre.

Gigi Hadid și Zayn Malik sunt foarte secretoși în ultima perioadă, atât când vine vorba de micuța Kai, cât și în ceea ce privește relația dintre ei. Chiar dacă fanii au bănuit că Zayn are de gând să o ceară de soție pe Gigi, artistul nu le-a confirmat nimic, doar că de data asta, informația prețioasă a venit fix de unde nu se aștepta nimeni. 

Busteeed! Gigi Hadid are un cont secundar de Instagram. I-ai dat follow?

Ingrid Michaelson, colaboratoarea lui Zayn a făcut un live pe Instagram unde nu s-a ferit să răspundă celor mai mari curiozități venite din partea fanilor. ”Nu ne-am întâlnit niciodată. Zayn nu face lucruri pe care nu vrea să le facă și faptul că a făcut această piesă este flatant. Acum că este căsătorit și are și un copil, face numai lucrurile pe care vrea să le facă.”

Până ne vor lămuri dacă s-au căsătorit sau nu, putem trece la alte lucruri mult mai concrete. Cum ar fi foștii iubiți ai modelului. Here we go!

1. Patrick Uretz (iunie 2011 - decembrie 2011)

2. Cody Simpson (iunie 2013 - aprilie 2015)

3. Lewis Hamilton (mai 2015)

4. Joe Jonas (iunie 2015 - noiembrie 2015)

5. Tyler Cameron (august 2019 - octombrie 2019)

6. Zayn Malik (din noiembrie 2015)