Jennifer Aniston refuză să îmbătrânească, iar asta este mai mult decât vizibil. Actrița a rămas aproape neschimbată de la debutul în „Friends”, așa că fanii vor să știe secretul tinereții fără bătrânețe. Ei bine, se pare că totul constă într-o alimentație echilibrată.

Fără doar și poate, Jennifer Aniston se numără printre vedetele care dețin elixirul tinereții. Spre deosebire de alte colege de breaslă care obțin asta în urma intervențiilor estetice, Jennifer a adoptat doar metoda naturală. Actrița este extrem de atentă la alimentele pe care le consumă și încearcă, pe cât posibil, să aibă un stil de viață echilibrat. Deși programul ei este foarte încărcat pentru că se împarte între filmări, campanii, diverse proiecte, Aniston nu pleacă niciodată de acasă fără salata ei minune.

De mai bine de 10 ani, atât ea, cât și buna ei prietenă din serialul „Friends”, Courteney Cox consumă aceeași salată. Actrițele spun că beneficiile ei sunt extraordinare, iar efectele se observă imediat la nivelul pielii. Fanii nu au avut nevoie de prea multe argumente, având în vedere că pe tenul lui Jennifer abia dacă se poate observa vreun rid.

Dacă te tentează rețeta, își lăsam aici rețeta, dar și pașii de preparare:

– bulgur

– ceapă roșie

– pătrunjel

– mentă

– fistic

– brânză feta

– zeamă de lămâie, ulei și oțet

– castraveți 

@themodernnonna

Jennifer Aniston Salad 🥗 Let me know what other celebrity salads you want to see in the comments ❤️ ♬ Little Bitty Pretty One – Bobby Day

Jennifer Aniston și Adam Sandler, moment amuzant la premiera „Murder Mistery 2”

Actrița din „Friends” și bunul ei prieten și coleg, Adam Sandler au revenit anul acesta cu „Murder Mistery 2”. Filmul urmărește povestea a doi soți care ajung în conjuncturi dubioase, dar și periculoase, în același timp. Cum situațiile extrem cer măsuri extrem, personajele interpretate de Aniston și Sandler nu au altă variantă decât să ajungă „detectivi de ocazie”.

Spre deosebire de prima parte care s-a filmat în Spania, „Murder Mistery 2” a fost filmat în Franța. Premiera a fost așteptată cu sufletul la gură de milioane de fani, iar evenimentul a fost unul grandios. Doar că Adam Sandler nu a fost deloc atent la indicațiile primite de la Jennifer Aniston cu privire la ținută. În loc să vină îmbrăcat elegant, la costum, actorul a optat pentru un outfit lejer, alcătuit din hoodie și pantaloni.

Jennifer Aniston a rămas uimită când l-a văzut, însă, îl iubește prea tare pentru a-l mai trage la răspundere. Trebuie să recunoaștem că Adam Sandler este o figură, atât de platourile de filmare, cât și în afara lor.