În ultima vreme, ne-am obișnuit să urmărim starurile pe social media. Ei bine, persoanele care nu duc deloc lipsă de originalitate și-au imaginat cum ar arăta starurile de la Hollywood la vârsta la care vor aștepta talonul de pensie. Procesul nu ar fi fost posibil fără ajutorul inteligenței artificiale și, trebuie să recunoaștem că rezultatul nu este deloc unul rău.

Marele Internet nu duce deloc lipsă de oameni talentați. În ultima perioadă, din ce în ce mai multe persoane apelează la inteligența artificială pentru a crea fel de fel de imagini. Alper Yesiltas este un artist din Istanbul care se ocupă cu potretizarea vedetelor într-o anumită ipostază. Mai exact, la bătrânețe. Cu ajutorul inteligenței artificiale, acesta a transformat nume mari precum Harry Styles sau Billie Eilish în pensionari în toată regula.

Trebuie să recunoaștem că imaginația celui din spatele paginii nu are deloc limite. Fiecare imagine pare ruptă din realitate. Ba chiar, nici n-ai zice că este prelucrată pe calculator. Fanii au rezonate foarte mult cu creativitatea aceastuia și îl sfătuiesc constant să nu renunțe la pasiunea lui. Ba mai mult, îi dau constant sugestii de alte personaje, iar Selena Gomez se numără printre cele mai solicitate vedete.