Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au reluat recent povestea de dragoste din punctul în care au lăsat-o în urmă cu 19 ani. Cei doi au fugit într-o mini-vacanță romantică în Montana, departe de ochii curioșilor, iar acum trăiesc un fel de lună de miere, într-o casă superbă pe care au închiriat-o în Miami. 

J. Lo și Ben Affleck nu pierd deloc timpul și profită la maximum de fiecare zi petrecută împreună. Cei doi au închiriat o casă pe plajă, la Miami, și se bucură unul de compania celuilalt, în intimitate. Proaspătul cuplu a ales o reședință de vis, evaluată la aproximativ 17 milioane de dolari. Casa de la malul oceanului are 11 dormitoare, iar chiria costă, potrivit presei internaționale, 130.000$ pe lună. Locuința îi aparține cântărețului Phil Collins și este construită în stil mediteranean. Pe lângă interiorul luxos, casa are piscine exterioare, jacuzzi, spa propriu și sală de fitness. 

#Bennifer is back. J. Lo și Ben Affleck nu se mai ascund. Cum au fost fotografiați cei doi în Miami

Casa a fost renovată în 2015 și este perfectă pentru a fi închiriată, fiind într-o zonă superbă, aproape de plajă. Nu se știe pentru cât timp au închiriat-o J. Lo și Ben Affleck, dar paparazzi i-au surprins zilele trecute, pe rând, pe unul dintre balcoane. Cei doi au fost fotografiați și în timp ce părăseau cuibușorul de nebunii și amândoi aveau un zâmbet larg pe chip. Așa arată reședința în care cei doi își trăiesc povestea de dragoste: