Fiecare persoană și-a imaginat, măcar o dată, cum ar fi fost dacă era bărbat în loc de femeie și invers. Măcar de dragul exercițiului de imaginație, mulți au vrut să știe cum ar arăta cu barbă sau, dimpotrivă, cu trăsături feminine. Tocmai din acest motiv au apărut și sunt atât de populare filtrele și aplicațiile de editare foto care îți schimbă trăsăturile.

Sunt multe aplicații care te transformă din femeie în bărbat și invers, măcar pentru o poză. FaceApp este una dintre cele mai populare, iar oamenii nu se mai satură de ea. Este drept că e foarte ofertantă la capitolul modificări și, din când în când, revine în atenția publicului. Așa s-a întâmplat și acum, iar Speak a vrut să afle cum ar arăta câțiva colegi de breaslă de-ai lui dacă ar fi femei, respectiv câteva cântărețe de la noi dacă ar fi bărbați. 

Așa că a luat câte o poză cu Smiley, Alex Velea, Connect-R și alte vedete masculine de la noi și le-a transformat în femei, cu ajutorul aplicației. Evident că n-a uitat să pună și o poză cu el, iar imaginile postate pe Instagram au făcut deliciul celor care le-au văzut.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)

Delia, Jo, Feli, Raluka, Gina Pistol și alte câteva vedete feminine au avut și ele parte de o ”schimbare de sex” virtuală.  Deliei i-a plăcut atât de mult de ea în ipostaza de bărbat, încât a postat fotografia pe contul ei de Instagram. Swipe să vezi toate imaginile. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPEAK (@iamspeak)