Shakira spune despre el că e pretty boy. Și dacă spune Shakira... chiar n-ai cum s-o contrazici! Maluma e tipul care face senzație în muzica latino și nu numai. Unii spun că îi calcă pe urme lui J Balvin. Are doar 24 de ani, dar se laudă deja cu un album de debut care a rupt și piese de miliarde de ascultări pe YouTube. 

În orice caz, la cei 24 de ani, Maluma a frânt deja multe inimi de domnișoare și pe bună dreptate! E hot, are sânge latin și cântă bine. Uite alte cinci lucruri pe care probabil nu le știai despre el.


Maluma s-a născut în Columbia, locul de unde provin și Shakira, J Balvin, Juanes sau Sofia Vergara.

Prima lui pasiune a fost fotbalul și se descurca destul de bine. Ar fi putut deveni un Messi, dar s-a luat cu muzica, cea mai mare pasiune a lui.

Numele lui adevărat e Juan Luis Londoño Arias. Numele de scenă, Maluma, e de fapt un omagiu adus părinților și surorii lui. Și-a făcut un tatuaj cu primele litere din numele lor, Marli, Luis și Manuela și de aici i-a venit și ideea numelui de scenă.

Are experiență în televiziune, pentru că a făcut parte din juriul The Voice Kids în Columbia.

Albumul lui de debut, ”Magia”, a avut un succes uriaș. Lansat în 2012, a primit titlul Discul de Aur în Columbia și i-a adus lui Maluma o nominalizare Grammy, la categoria Best New Artist.