Dorian-Hâtz Popa, cum îl cheamă mai nou în buletin, și-a făcut un tatuaj nou, pentru a sărbători patru ani de când s-a apucat e vlogging. Și cum un asemenea moment merită sărbătorit ca la carte, artistul și-a desenat ceva care să fie reprezentativ pentru cariera lui de vlogger.

Dorian și-a luat în serios pasiunea pentru vlogging și a reușit, în patru ani, să ajungă la aproape 2 milioane de abonați pe canalul lui de YouTube. Postează aproape zilnic și le arată subscriberilor lui tot ce face. Au trecut fix patru ani de când Dorian a încărcat pe canal primul lui vlog, iar pentru a marca momentul, și-a făcut un tatuaj uriaș pe șold. Artistul și l-a desenat pe piele pe cel mai fidel colaborator al lui, Cheluțu, alături de sigla de la YouTube și câteva milestone-uri care reprezintă momente importante din cariera lui de vlogger. 

Zona pe care a ales-o Dorian a fost șoldul și a postat pe Instagram poze atât din momentul când se afla la salonul de tatuaj, cât și cu rezultatul final. Evident că toată experiența a fost filmată și transpusă într-un vlog destinat aniversării de patru ani.