Pentru orice femeie care își dorește să devină mamă, momentul în care află că este însărcinată este unul dintre cele mai emoționante. Din păcate, nu întotdeauna lucrurile decurg ca la carte, iar visul frumos se poate transforma într-o clipă într-un coșmar. Pierderea unei sarcini este una dintre cele mai dureroase experiențe pentru o femeie, iar unele vedete au aflat asta pe propria piele. Au avut puterea să vorbească despre asta și să meargă mai departe, iar experiențele lor pot ajuta milioane de femei să treacă mai ușor peste o astfel de pierdere.

Meghan Markle – a povestit recent că a pierdut o sarcină anul trecut, în luna iulie: ”După ce i-am schimbat scutecul lui Archie, am simțit o crampă ascuțită. Am căzut pe podea cu el în brațe. Am simțit imediat că ceva nu e în regulă. Am știut, în timp ce îmi țineam în brațe primul copil, că îl pierd pe al doilea”. 

 

Halsey tocmai a născut primul ei copil, dar s-a luptat ani buni să devină mamă. Artista suferă de endometrioză și a trecut prin două operații pentru a putea rămâne însărcinată. A povestit că în 2016 a pierdut o sarcină, chiar înaintea unui concert. 

 

Chrissy Teigen aștepta al treilea copil cu John Legend, iar sarcina a fost una dificilă. În septembrie anul trecut, vedeta a ajuns la spital după ce a pierdut foarte mult sânge. Ea și John le-au dat fanilor cea mai dureroasă veste, chiar de pe patul de spital: medicii nu mai putut să îi salveze bebelușul nenăscut.

 

Carrie Underwood – a povestit într-un interviu că: ”Am rămas însărcinată în 2017 și am pierdut sarcina. Am mai suferit încă un avort spontan în același an și încă unul în 2018”. În 2019, a reușit să devină mamă pentru a doua oară. Artista mai avea un băiețel născut în 2015.

 

Beyonce – ”Sarcinile pierdute m-au învățat că trebuie să învăț să am grijă de mine, înainte de a avea grijă de un copil. Apoi am avut-o pe Blue și viața mea s-a schimbat. Am murit și am reînviat și am învățat să fiu mai puternică. 

 

Pink – a povestit că, în spatele versurilor piesei ”Happy”, se află o experiență dureroasă pe care a trăit-o în adolescență. Cântăreața avea 17 ani când a rămas însărcinată pentru prima oară și avea de gând să păstreze copilul. Organismul nu a ajutat-o și a pierdut sarcina, de aici versurile “Since I was 17, I’ve always hated my body / and it feels like my body’s hated me” .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de P!NK (@pink)

Nicole Kidman – a declarat pentru Vanity Fair că: ”Din clipa în care m-am căsătorit cu Tom am vrut să avem copii și am pierdut o sarcină la început. A fost foarte traumatizant“.

 

Mariah Carey – a pierdut o sarcină înainte de a deveni mămică de gemeni. Se întâmpla în 2008, imediat după ce anunțase într-o emisiune de televiziune că este însărcinată.