Angelina Jolie a aflat de inițiativa a doi copii din Londra în vârstă de 6 ani care și-au deschis un stand cu limonadă pentru a-i ajuta pe copiii din Yemen.

Ayaan și Mikaeel au început să vândă limonadă cu 3 dolari paharul, iar inițiativa lor a fost apreciată de oameni, prin urmare aceștia au început să îi posteze pe rețelele sociale. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We really are the best of friends 💙💙 #lemonaidboys #yemen #lemon #prayforyemen

A post shared by Ayaan & Mikaeel (@lemonaidboys) on

 

Fiind impresionată de gestul micuților, Angelina  a făcut o donație generoasă către ei și le-a trimis și un bilețel în care îi felicita pentru această inițiativa și în care le spunea că îi pare rău că nu a putut merge personal să cumpere limonada lor.

"Dragă Ayaan și Mikaeel, vă mulțumim pentru ceea ce faceți voi și prietenii voștri, pentru a ajuta copiii din Yemen. Îmi pare rău că nu pot cumpăra o limonadă de la voi, dar aș vrea totuși să fac o donație pentru standul vostru.”, a scris Jolie pe bilețel.  

 

 

După ce părinții lor le-au arătat videoclipuri din Yemen, cei doi au decis că vor să ajute.

"Nu au nimic, cum ar fi lucrurile de care ai nevoie pentru a supraviețui. Nu au apă, hrană, ulei. Și avem toate aceste lucruri și de aceea îi ajutăm", a declarat Moosa

Băieții au distribuit un videoclip pe contul lorde Instagram (LemonAid Boys) mulțumindu-i lui Jolie pentru donație și au spus că vor avea gata un pahar de limonadă atunci când aceasta va vizita Londra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you so much for the message Angelina Jolie 💙 #yemen #lemonaidboys #yemencrisis #angelinajolie

A post shared by Ayaan & Mikaeel (@lemonaidboys) on

 

Ayaan, Mikaeel și familiile lor nu au dezvăluit suma exactă pe care a donat-o Angelina Jolie, dar ar fi strâns peste 76.000 de dolari până în prezent.

În cazul în care nu știați, Yemen se confruntă cu cea mai mare criză umanitară din lume, cu 80% din populație care necesită asistență din partea Guvernului. 12 milioane de copii suferă de foame sau de lipsa îngrijirilor medicale din 2015 de când a fost declarată criza.