Îi cunoști din filme și seriale care i-au făcut celebri, dar habar n-aveai că ei au urât rolurile respective. ”Titanic”, ”Batman” sau ”James Bond” sunt capodopere pentru noi și coșmaruri pentru protagoniștii lor. 

Billy Ray Cyrus a urât ”Hannah Montana”: ”Vă spun sincer că serialul ăla mi-a distrus familia. Aș șterge totul cu buretele, dacă aș putea să dau timpul înapoi”, a spus el. La vremea aceea, tatăl lui Miley a divorțat de mama ei, iar Miley nu vorbea cu el.

Katherine Heigl a reacționat ciudat în 2008, când a primit o nominalizare la Emmy pentru rolul din serialul ”Grey's Anatomy”: ”Sezonul acesta nu cred că meritam o nominalizare”. Mai târziu a povestit că filmările au fost un coșmar, pentru că stătea pe platou și câte 17 ore pe zi. A părăsit serialul în 2010.

Mark Wahlberg a jucat în ”The Happening”, în 2008. După câțiva ani, a declarat într-un interviu că n-a fost cea mai plăcută experiență din cariera lui.

Puștiul pe care l-a făcut celebru serialul ”Two And A Half Men”, Angus T. Jones, nu e deloc mândru de această experiență din viața lui. Și-a exprimat, la un moment dat, dorința de a părăsi serialul și chiar le-a transmis oamenilor să nu se mai uite la asemenea ”mizerii”.

Pe Kate Winslet toată lumea o cunoaște datorită rolului din Titanic. Actrița nu e deloc mândră de pelicula care i-a adus atâta faimă și bani. A declarat că, atunci când a văzut filmul, nu i-a plăcut cum a jucat și că vocea ei suna ciudat.

Deși nu a fost primul ei rol, ”Transformers” i-a adus mult mai multă notorietate lui Megan Fox. Actrița n-a fost prea mândră de prestația ei, pentru că - zice ea - nu i-a pus în valoare calitățile actoricești. De asemenea, a mai spus că a fost un coșmar să lucreze cu Michael Bay.

Pe Christian Bale îl știm mai degrabă din ”Batman” sau din ”American Psycho”. Actorul a avut un rol și în muzicalul ”Newsies”, când avea 17 ani. Acum, după atâția ani, nu e prea mândru că și-a asociat imaginea cu un astfel de gen, dar își dorea cu disperare să fie luat în serios.

Sean Connery, cel care l-a jucat pe primul James Bond, și-a dorit să uite experiența. A fost recunoscător pentru că l-a făcut celebru, dar a urât personajul din tot sufletul. ”L-am urât dintotdeauna pe James Bond. L-aș omorî!”, a declarat actorul.