În ultima vreme ne-am obișnuit să urmărim artiștii pe social media. Ei bine, persoanele care nu duc deloc lipsă de originalitate și-au imaginat vedetele de peste Ocean într-o variantă mult mai clasică, iar rezultatul nu este deloc unul rău.

Marele Internet nu duce deloc lipsă de oameni talentați, iar Kyesone este doar unul dintre exemple. Pe pagina lui de Instagram, aceasta le arată fanilor viziunea pe care o are asupra artiștilor. Mai exact, acesta a transpus cele mai mari nume din industria muzicală și nu numai în opere de artă clasice. Dacă nu ți-i imaginai pe Miley Cyrus sau Snoop Dogg așa, ei bine, este cazul să-i dai follow lui Kyesone.

Trebuie să recunoaștem că imaginația lui nu are deloc limite. Fiecare imagine conține elemente clasice care pot fi recunoscute din marile picturi celebre. Fanii au rezonate foarte mult cu creativitatea aceastuia și îl sfătuiesc constant să nu renunțe la pasiunea lui. Ba mai mult, îi dau constant sugestii de alte personaje, iar Selena Gomez se numără printre cele mai solicitate vedete.