Kanye West este, fără doar și poate, unul dintre cei mai de succes rapperi. Din păcate, în ultima vreme, cariera lui este umbrită de comportamentul pe care îl are. Anul trecut, Ye a fost implicat în multe scandaluri care nu au făcut decât să adauge bile negre reputației sale.

Înainte de a descoperi că îi plac atât de mult scandalurile, Kanye West petrecerea multe ore în studioul de înregistrări. Rapperul nu doar că lansa hituri pentru el, dar contribuia și la piesele altor colegi. Multe dintre melodiile care au stat luni întregi în Billboard, dar și în alte topuri, poartă semnătura lui. De obicei, de fiecare dată, acesta a primit aprecierile celor din jur, dar, în ultima perioadă, lucrurile s-au cam schimbat.

Ye este asociat numai cu dramele din sânul familiei Kardashian, dar și cu polemici legate de business-uri. Anul trecut, Kanye a reușit să scandalizeze întreaga lume a modei cu un singur slogan înscripționat pe un tricou. Apoi, a urmat ruptura de familia Adidas, dar și căsătoria în secret. Totuși, adevărații lui fani nu se cramponează în astfel de evenimente, ci îl apreciază pentru latura artistă.

În ciuda faptului că unele scandaluri au fost savuroase, trebuie să amintim câteva hituri compuse de Kanye West care ne obsedează și acum:

Find your love – Drake

Industry Baby – Lil Nas X

I don’t f**k with you – Big Sean

Did it before – Lil Wayne

Kanye West și-a pierdut locul în topul miliardarilor

Kanye West a învățat acum, la 45 de ani că fiecare greșeală se plătește. Fostul soț al lui Kim Kardashian a gafat destul de mult în ultima vreme, așa că a venit timpul consecințelor. În ultima vreme, rapperul a folosit vorbe jignitoare la adresa multor nume celebre, așa că a avut de pierduri.

Branduri celebre precum Adidas și Balenciaga au renunțat la orice asociere cu Kanye West, iar asta s-a simțit cel mai mult în conturile lui Ye. Chiar în urmă cu câteva luni, cei de la Balenciaga au deschis seria defilărilor cu artistul, dar se pare că acum s-au dezis de el. Afirmațiile lui rasiste au deranjat comunitatea fanilor Balenciaga și nu numai, așa că s-a trecut la fapte.

Ieri, cei de la Adidas au renunțat la colaborarea cu Ye, iar asta l-a durut destul de tare. Spunem asta pentru că averea lui din conturi s-a modifcat considerabil. Atât de mult s-au schimbat lucrurile, încât din miliardar, Kanye West a devenit milionar.