Jennifer Lopez și-a făcut un trademark din numele J. Lo și aproape că a ajuns să îl folosească mai mult decât numele real: așa se recomandă pe Instagram și la fel se numește și linia de produse cosmetice pe care a lansat-o recent. Acum, artista a dezvăluit și cui i-a venit ideea să folosească numele prescurtat ca nume de scenă. 

Diva de 51 de ani a dat un interviu pentru revista InStyle și a povestit, printre altele, cum a ajuns să folosească prescurtarea J. Lo. Diva a ales acest nickname în urmă cu 21 de ani și a fost denumirea pe care a dat-o celui de-al doilea album al său. ”Numele J. Lo a venit de la Heavy D. El obișnuia să vină la studio când înregistram primul album și îmi spunea Jenny-Lo, Jennifer-Lo sau J. Lo. Când am înregistrat cel de-al doilea album, mi s-a părut firesc să îl numesc J. Lo”, a povestit artista.

Vedeta a mai adăugat că simțea nevoia să aibă o identitate nouă atunci când a făcut pasul decisiv de la actorie către muzică. 21 de ani mai târziu, folosește acest nickname mai mult decât numele din buletin și toată lumea se referă la ea ca fiind J. Lo. Heavy D., cel care i-a dat ideea de nume, a fost un rapper, compozitor și producător muzical american, de origine jamaicană, care a murit în 2011.