Peste Ocean, Ariana Grande are o imagine de „good girl”, dar, de multe ori s-a spus despre ea că este destul de nesuferită. Atunci când nu avea nicio idee că este filmată, Ari nu s-a putut abține și a avut cele mai naturale reacții la artiștii care se aflau pe scenă în acel moment.

Ariana Grande este una dintre cele mai de succes artiste. Ari a stat mereu departe de scandaluri, chiar și a atunci când a fost atacată. De-a lungul timpului, artista a demonstrat că poate să fie diplomată și chiar a legat prietenii frumoase cu unii dintre colegii ei de scenă. Evenimentele de peste Ocean au pus-o, de multe ori, în conjucturi comune cu rivalii din topuri, dar Ari a știut cum să reacționeze. 

Dacă nu ne crezi, avem dovada!

@ari7ringsx Follow for part 2 ! #arianagrande #arianafan #ari7ringsx #arianagrandefan #ariana #foryoupage #ariicon #arianator #ilovearianagrandequeen #ilovearianagrande #arianafanpage #arianators >”>♬ Originalton – dangerous woman in the house>>

@britney.spearsz_ #britneyspearsfan #britneyspearsedit #britneyspearsarmy #britneyspearsremixes #britneyspearscult #britneyspearsdance #britneyalbum #foryou #foryoupage #fy #prt #pt #pourtoi #pourtoii #fyp #makeme #britneyspearsglory #britneyglory #glory #arianagrande #frankiegrande #joangrande ♬ son original – Cap Cut / Alight Motion Edits

 

Ariana îmbină de minune partea muzicală cu alte business-uri. Anul trecut, artista a lansat „rem beauty”, prima ei linie de produse de makeup. Cum totul s-a vândut ca pâinea caldă, Ari a decis să continue povestea, așa că a lansat partea a doua a colecției.  

Noile produse de makeup fac parte din colecția „Goodnight&Go”, iar numele nu este deloc unul ales la întâmplare. Artista a lansat palete de farduri cu multe nuanțe de mov, iar asta a ajutat-o să aleagă un nume reprezentativ. Pe lângă cele trei variante de palete care costă 24$ fiecare, colecția mai include și blush-uri lichide ce pot fi folosite pe post de rujuri, gloss pentru pleoape, iar cireașa de pe tort este un fard tip gel metalizat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)