Delia este foarte conectată la trend-urile din afară. De cele mai multe ori, artista încearcă să le implementeze și la noi doar că, din păcate, s-a lovit de bariera mentalității. Artista a fost de foarte multe ori pusă la zid din cauza stilului vestimentar și chiar recent s-a aprins pe marginea acestui subiect.

Delia a oferit câteva exemple de artiste din afară care sunt sexy, fără să fie vulgare și care nu sunt deloc criticate de către public. Unul dintre aceste exemple era chiar Doja Cat, una dintre vocile preferate ale Deliei. Jurata „X Factor” este cucuerită și de felul de a fi a lui Doja care, după cum bine știm cu toții, este unul foarte excentric, dar asumat.

Chiar dacă sunt despărțite de mii de kilometri, un lucru sigur le unește și anume, pasiunea pentru modă. Recent, Doja Cat a făcut senzație la Billboard Music Awards și a întors toate privirile datorită ținutei sale. Doja a adăugat un plus de extravaganță cu ajutorul accesoriilor semnate de Schiaparelli. Aceleiași accesorii de află și în garderoba Deliei și nu sunt deloc ieftine.

Delia și le-a achiziționat în una dintre vacanțele în care a mers recent și deja le-a făcut fitting-ul. Acum, tu să ne spui cui îi stă mai bine!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)