Maluma este pe val mai mult ca niciodată. Papi Juancho a muncit din greu pentru a ajunge la nivelul de acum și, deși mulți nu au crezut în el, artistul le-a demonstrat tuturor că este făcut pentru scenă.

2022 i-a predat lui Maluma lecția răbdării. Papi Juancho a trebuit să aștepte 11 ani pentru a putea avea primul lui concert în orașul natal, Medellin. Artistul a urcat pe scena amplasată pe stadionul Atanasio Girardot și, așa cu era de așteptat, emoțiile au fost la cote maxime. Maluma s-a simțit mândru de tot ce a reușit până la vârsta asta și, mai presus de orice, a fost bucuros că oamenii lui au venit să cânte la unison cu el. 

Indiferent dacă este pe scenă sau la ședințele foto, Maluma a fost mereu accesorizat din cap până în picioare. Artistul lucrează cu cei mai buni stiliști și nu este de mirare că a reușit să își contureze un stil imposibil de confundat.

Stilistul Julian Rios a știut cum să îl pună în evidență pe Papi Juancho, iar bijuteriile fac parte din fiecare ținută. Accesoriile nu sunt deloc unele ieftine, dar trebuie să recunoaștem că i se potrivesc de minune. 

Poți lua lecții de fashion de la Pretty Boy, Dirty Boy!