Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt mai fericiți ca niciodată de când și-au unit destinele. În ciuda programului încărcat pe care îl au, cei doi au reușit să se sincronizeze să ajungă la Premiile Grammy. And thanks God, Ben Affleck a fost una dintre cele mai simpatice prezențe de la eveniment.

Jennifer Lopez a fost una dintre aparițiile surpriză de la Premiile Grammy. Artista a prezentat primul premiu al serii. În timp ce diva strălucea pe scenă, în public, Ben Affleck își îndeplinea exemplar datoriile de soț. JLo și Ben au ocupat primele locuri în sală, ceea ce înseamnă că au fost mereu în atenția camerelor de filmat.

A fost mai mult decât evident că Premiile Grammy nu sunt preferatele actorului. De-a lungul întregii seri, camerele au surprins cele mai amuzante expresii faciale ale iubitului lui JLo. Oricât de mult ar fi vrut să disimuleze că totul este ok, reacțiile lui spun totul.

Ben Affleck și Jennifer Lopez trăiesc o poveste de iubire ca-n filme

A trecut aproape jumătate de an de când Jennifer Lopez a spus cel mai sincer „da” iubirii sale din adolescență. Cei doi au avut parte de două ceremonii, ambele la fel de spectaculoase. Deși, după prima nuntă s-a speculat s-au despărțit sau că există tensiuni în cuplu, cei doi au demonstrat că lucrurile între ei merg mai bine ca niciodată. Ba chiar la scurt timp după nuntă, cuplul s-a mutat împreună, ceea ce a fost o mare provocare pentru ei.

Așa cum deja știu fanii, atât Jennifer Lopez, cât și partenerul ei au copii din mariajele anterioare. Din fericire, cei mici se înțeleg foarte bine, iar asta le-a ușurat munca starurilor atunci când a venit vorba despre mutatul împreună. Cum a decurs acest proces și cât de repede s-au adaptat cei mici schimbărilor, a povestit chiar diva într-un interviu.

„Ne-am mutat toți împreună. A fost o tranziție emoțională, dar, în același timp, toate visele mi-au devenit realitate. A fost cel mai bun an al meu de când s-au născut copiii.”

Recent, Jennifer Lopez a fost pe covorul roșu de la premiera filmului „Shotgun wedding”. Filmările au avut loc imediat după pandemie și nu este singurul ei as din mânecă. După ce și-a produs propriul documentar, JLo a anunțat că mai are câteva producții pe care și-a pus amprenta și în care o pot vedea fanii. „Jenny from the block” va avea un rol într-un film care va fi o adaptare a unui roman best seller, „The Cipher”. Un alt proiect la care a filmat de zori este „The Mother”, film pe care l-a produs și în care a și jucat.