Dacă până acum revistele de fashion erau cele care dădeau tonul în materie de fashion, acum, Instagramul i-a luat locul cu succes. Mai nou, vedetele de la noi și de la ei au făcut o pasiune pentru aceleași piese vestimentare și trebuie să recunoaștem că sunt foarte cool.

Vara este sezonul perfect pentru ca vedetele să își etaleze corpul lucrat la sală și cum ar putea face asta mai bine dacă nu prin piese vestimentare alese cu grijă. Mai multe dive de la noi, dar și de la ei au ales piesele croșetate și sunt pe cale de a porni un trend. 

Atunci când spui Antonia și Rihanna te gândești că au în comun pasiunea pentru muzică și, bineînțeles, frumusețea. Ei bine, pe cele două dive le mai unește ceva: gusturile bune în materie de fashion.

Rihanna și Antonia au cucerit deja fashionistele care le urmăresc în online, așa că nu este exclus ca în viitor toată lumea de pe Instagram să apară îmbrăcată așa. Riri și Anto s-au afișat  purtând ținute croșetate și se pare că acesta este must have-ul din sezonul de vară.

Uite cine se mai înscrie pe listă!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)