Chiar dacă sunt cunoscute în toată lumea, vedetele de la Hollywood nu au fost scutite de problemele financiare. Multe dintre ele au acumulat datorii cu multe zero-uri, dar și-au revenit repede.

Datoriile și probleme cu banii nu sunt doar pentru oamenii obișnuiți, ci și pentru vedete. Multe nume celebre de peste Ocean au experimentat sărăcia înainte de a ajunge să trăiască pe picior mare. Mai trist este că atunci când au ajuns bogate, nu și-au gestionat bine banii. Au aflat pe propria lor piele că de la bogăție la sărăcie este un singur pas.

Will Smith și-a făcut debutul în industria muzicală când avea 12 ani. A colaborat cu DJ Jazzy Jeff și împreună au lansat o piesă de succes. Ca orice persoană care se îmbogățește peste noapte, Smith a spart toți banii pentrua-și cumpăra o casă în Philadelphia. În plus, și-a construit o garderobă de la zero; și-a cumpărat multe mașini de lux și a trăit opulent. Din păcate, nu și-a plătit taxele la timp. Agenția pentru colectarea taxelor l-au somat pentru o datorie de 2.8 milioane de dolari. Aceștia au confiscat totul și l-au lăsat lefter pe Will Smith. Marele lui noroc a fost rolul din  The Fresh Prince of Bel Air. Asta l-a ajutat să-și recapete statutul financiar.

 

 

Lady Gaga a debutat în muzică în anul 2008 cu albumul „The Fame”. Pentru asta a primit numeroase nomininalizări, dar și premii. În 2009, artista a început The Monster Ball Tour. Turneul a durat 18 luni. Cele 200 de concerte au costat-o, estimativ, 200 de milioane de dolari. La încheierea turneului, a tras linie. Gaga a ajuns la concluzia că este datoare cu 3 milioane de dolari. Artista a avut noroc cu popularitatea ei. Asta a ajutat-o să bată palma cu cei de la Live Nation și, astfel, a ieșit din datorii.

 

Michael Jordan a devenit popular în 1984. Atunci, a semnat cu Chicago Bulls. În 1993 s-a retras. Jordan a recunoscut că a luat unele decizii greșite care l-au dus la sapă de lemn. În 1995 s-a întors în NBA. Azi, este considerat unul dintre cei mai bogați sportivi. Averea lui se ridică la peste 1,6 miliarde de dolari.

 

Britney Spears a cunoscut faima pe vremea când avea 16 ani. Primul ei single a ajuns rapid pe primele poziții din topuri. Brit are în portofoliu nouă albume, opt compilații și 47 de single-uri. În 2002, se estima că artista a ajuns la averea de 40 de milioane de dolari. După ce a suferit episodul de breakdown în 2009, tatăl ei a preluat tutela asupra artistei. Britney îi plătea acestuia 16.000 de dolari lunar, potrivit celor de la Forbes. De asemenea, vedeta a cheltuit mulți bani în procesul privind tutela. La asta, se adaugă și onorariile avocaților. Acum, averea ei este estimată la 60 de milioane de dolari.

 

50 Cent a rămas falit în 2015. Artistul a fost obligat să îi plătească fostei partenere a lui Rick Ross, Lastonia Leviston, 5 milioane de dolari. Artistul a plătit pentru că a postat videoclipuri compromițătoare cu ea. În aceea perioadă, cariera lui nu mergea prea bine. Pentru a ieși din datorii, 50 Cent și-a vândut casa. A câștigat 14.5 milioane de dolari, iar 13.6 milioane le-a folosit pentru a-și plăti datoriile.

 

Travis Barker a avut probleme financiare în 2005. Atunci, trupa lui a trecut prin diverse modificări. Apoi, a divorțat de fosta lui parteneră, Shanna Moakler. După divorț, actualul soț al lui Kourtney Kardashian a fost victima unui accident aviatic care s-a soldat cu multiple victime.