Ce nu face o mamă pentru copilul ei! Mai ales când mama e una dintre cele mai bogate vedete din lume, cadourile pe care i le face copilului sunt pe măsură. Kylie Jenner a marcat aniversarea de trei ani a fetiței sale printr-o vacanță prin care sfidează, din nou, restricțiile. 

Surorile Kardashian-Jenner au fost puse la zid de multe ori în ultimul an, din cauză că sfidează regulile de distanțare socială, călătoresc și petrec la fel cum o făceau și înainte. De data aceasta, Kylie este cea care a comis-o: și-a luat surorile și nepoatele și au plecat într-o destinație exotică pentru a sărbători aniversarea de trei ani a micuței Stormi, fetița pe care Kylie o are cu Travis Scott. Insulele Turks & Caicos reprezintă una dintre destinațiile favorite ale surorilor Kardashian-Jenner, așa că nu puteau rata ocazia unei mini-vacanțe. 

Petrecerea de ziua lui Stormi a ținut ca în povești, trei zile și trei nopți. Fetele s-au cazat într-o vilă în care au mai stat în trecut, au înotat, au făcut plajă și au mers cu barca. Evident, nu au ratat ocazia să se flexeze pe Instagram cu mini-vacanța. Inutil să mai spunem că hate-ul a venit la pachet, pentru că se comportă ca și cum n-ar exista pandemie.