Mai formează sau nu un cuplu Kylie Jenner și Travis Scott? Se pare că am aflat răspunsul la întrebarea de pe buzele tuturor fanilor cuplului. 

Kylie și Travis au sărbătorit împreună ziua de naștere a fetiței lor, Stormi. Diva a dat un party monstru pentru micuța care a împlinit trei ani, iar tatăl lui Stormi nu putea să lipsească de la petrecere. Chiar dacă petrec foarte mult timp împreună de dragul fetiței lor, fanii celor doi vor să știe dacă mai formează sau nu un cuplu. Kylie și Travis au avut o relație on-off de când s-a născut fetița lor, iar acum au dat cărțile pe față. 

Potrivit revistei People, cei doi petrec foarte mult timp împreună, de dragul fetiței lor, dar nu mai formează un cuplu. ”Travis și Kylie sunt niște părinți minunați. Împart custodia, dar petrec și foarte mult timp împreună cu Stormi, ca o familie”, a declarat o sursă apropiată celor doi pentru publicația citată. 

Înainte de ziua lui Stormi, Kylie Jenner și-a luat surorile și câteva prietene apropiate și au plecat într-o mini-vacanță în insule. Apoi s-au întors acasă pentru a da o petrecere cum se cuvine în cinstea sărbătoritei. Travis Scott nu putea lipsi de la ziua lui Stormi și a venit la party împreună cu câțiva prieteni. Ambii au simțit nevoia să îi dedice câte o postare pe Instagram micuței lor.