Serialele cu și despre adolescenți au un farmec aparte. Deși ai fi tentat să crezi că se adresează doar celor foarte tineri, de multe ori au în spate povești în care te poți regăsi la orice vârstă. Tocmai din acest motiv sunt atât de populare și multă lume vorbește despre ele. 

Dacă intri pe platformele de streaming, găsești o mulțime de sugestii la categoria seriale pentru adolescenți. În cazul în care nu știi cu ce să începi, ți-am făcut o listă scurtă cu serialele pe care ar trebui să le pui pe ”My List”, în cazul în care ți se pare interesant subiectul. 

Sex Education - serialul care te învață tot ce ar trebui să afli la orele de educație sexuală din școală, care lipsesc cu desăvârșire. Mulți tineri se regăsesc în poveștile protagoniștilor și tocmai a apărut sezonul al treilea pe Netflix.

Elite - un serial despre adolescenți din familii bogate, care merg la o școală de fițe din Madrid, dar ale căror vieți sunt departe de perfecțiune. Crime, intrigi, iubiri neîmplinite și drame personale condimentează fiecare episod.

Riverdale - dacă îți place misterul, trebuie să urmărești povestea lui Archie și a prietenilor lui. Are cinci sezoane, dar odată ce îl începi, nu mai poți să îți iei ochii de la el.

Outer Banks - un grup de adolescenți pornesc în aventura vieții lor atunci când decid să caute o comoară legendară, pe o insulă. Comoara are legătură cu dispariția tatălui unuia dintre ei, așa că lucrurile sunt cu atât mai intense. 

Ginny & Georgia - o poveste captivantă despre începuturi, curajul de a o lua de la capăt într-un loc nou și toate obstacolele de care te lovești atunci când ai nevoie să închizi un capitol și să deschizi altul. 

Never Have I Ever - după un an dificil, o adolescentă de origine indiană decide să facă o schimbare în viața ei și să încalce câteva reguli. Prietenii, familia și lumea din jur îi amintesc că nu e ușor să faci schimbări. 

Control Z - câțiva tineri dintr-un liceu au de-a face cu un hacker care dezvăluie cele mai intime secrete ale lor pe internet. Totul se transformă într-o încercare de a afla cine este în spatele dezvăluirilor, iar vara aceasta a apărut sezonul al doilea. 

Blood & Water - o adolescentă trăiește în umbra surorii ei gemene care nu mai este. Transferul într-o școală nouă aduce cu sine o descoperire cel puțin interesantă, care îi schimbă complet viața protagonistei. 

13 Reasons Why - un serial despre sinuciderea unui elev care lasă în urmă 13 casete în care explică motivele care l-au determinat să facă acest gest. Chiar dacă finalul i-a cam dezamăgit pe mulți, povestea în sine merită urmărită.