Pentru orice femeie care își dorește să devină mamă, momentul în care află că este însărcinată este unul dintre cele mai emoționante. Din păcate, nu întotdeauna lucrurile decurg ca la carte, iar visul frumos se poate transforma într-o clipă într-un coșmar.

Pierderea unei sarcini este una dintre cele mai dureroase experiențe pentru o femeie, iar unele vedete au aflat asta pe propria piele. Au avut puterea să vorbească despre asta și să meargă mai departe, iar experiențele lor pot ajuta milioane de femei să treacă mai ușor peste o astfel de pierdere.

Presa de peste Ocean susține că artista Camila Cabello a suferit a făcut avort la 19 ani. Fosta iubită a lui Shawn nu a confirmat nimic, însă îndârjirea cu care luptă pentru drepturile femeilor pare a fi un semn destul de evident.

Emily din „Too hot to handle” nu a trecut prin cea mai roz perioadă a ei. Vedeta a pierdut sarcina, iar Cam a fost primul care și-a luat inima-n dinți și i-a anunțat pe fani. „Cu câteva săptămâni în urmă, am aflat că sunt însărcinată. Deși am fost șocată, în acelați timp eram și nerăbdătoare. În timp ce eram la cumpăraturi, am început să simt dureri îngrozitoare în zona stomacului și am mers imediat la spital. Fizic, sunt bine, dar mental, este mult mai greu”, sună o parte din mesajul postat de Emily pe Instagram.

Britney Spears. „Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Este o perioadă devastatoare pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm cu anunțul sarcinii până am fi ajuns mai departe, dar eram prea încântați să împărtășim vestea bună. Dragostea noastră este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie”, a scris Britney Spears pe pagina sa de Instagram. 

„Un copil a fost tot ce mi-am dorit în viața asta scurtă. Faptul că am rămas însărcinată a fost un miracol, o experiență pe care nu o voi uita și pe care știu că nu o voi mai trăi din noi. Am început să când de când eram mică pentru că asta era ca un fel de terapie. Acum, vreau să fiu sinceră și nu vreau să ascund ceea ce simt. Pentru mine, copilul pe care nu l-am putut avea a făcut tot ce i-a stat în putință.” a declarat Jessie J.

Georgina Rodriguez. „Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o pot simți părinții. Doar nașterea fiicei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire. Vrem să mulțumim medicilor și asistentelor pentru îngrijirea și sprijinul acordat. Suntem devastați de această pierdere și cerem intimitate în acest moment dificil. Bebe, tu ești îngerul nostru. Noi te vom iubi mereu”, a scris Ronaldo pe Instagram.

Meghan Markle – a povestit recent că a pierdut o sarcină anul trecut, în luna iulie: ”După ce i-am schimbat scutecul lui Archie, am simțit o crampă ascuțită. Am căzut pe podea cu el în brațe. Am simțit imediat că ceva nu e în regulă. Am știut, în timp ce îmi țineam în brațe primul copil, că îl pierd pe al doilea”. 

Halsey tocmai a născut anul trecut primul ei copil, dar s-a luptat ani buni să devină mamă. Artista suferă de endometrioză și a trecut prin două operații pentru a putea rămâne însărcinată. A povestit că în 2016 a pierdut o sarcină, chiar înaintea unui concert. 

Chrissy Teigen aștepta al treilea copil cu John Legend, iar sarcina a fost una dificilă. În septembrie anul trecut, vedeta a ajuns la spital după ce a pierdut foarte mult sânge. Ea și John le-au dat fanilor cea mai dureroasă veste, chiar de pe patul de spital: medicii nu mai putut să îi salveze bebelușul nenăscut.

Carrie Underwood – a povestit într-un interviu că: ”Am rămas însărcinată în 2017 și am pierdut sarcina. Am mai suferit încă un avort spontan în același an și încă unul în 2018”. În 2019, a reușit să devină mamă pentru a doua oară. Artista mai avea un băiețel născut în 2015.

Beyonce – ”Sarcinile pierdute m-au învățat că trebuie să învăț să am grijă de mine, înainte de a avea grijă de un copil. Apoi am avut-o pe Blue și viața mea s-a schimbat. Am murit și am reînviat și am învățat să fiu mai puternică. 

Pink – a povestit că, în spatele versurilor piesei ”Happy”, se află o experiență dureroasă pe care a trăit-o în adolescență. Cântăreața avea 17 ani când a rămas însărcinată pentru prima oară și avea de gând să păstreze copilul. Organismul nu a ajutat-o și a pierdut sarcina, de aici versurile “Since I was 17, I’ve always hated my body / and it feels like my body’s hated me”.

Nicole Kidman – a declarat pentru Vanity Fair că: ”Din clipa în care m-am căsătorit cu Tom am vrut să avem copii și am pierdut o sarcină la început. A fost foarte traumatizant“.

Nicki Minaj. Se pare că artista a făcut un avort la vârsta de 15 ani, iar fratele ei mai mic, Caiah, este cumva întruchiparea a ceea ce ar fi putut să fie copilul la care a renunțat la acea vârstă fragedă. Artista îl vede ca pe un îngeraș care veghează asupra fratelui ei. Frumos spus, dar trist. Artista a mai atins subiectul avortului în 2008. Single-ul “Autobiography” avea versurile următoare: “Please baby forgive me, mommy was young, mommy was to busy tryna have fun/and now I don’t pat myself on the back for sending you back.”