Dansai la petreceri până în zori pe piesele lor. Le știai toate versurile. Între noi fie vroba, nici nu erau prea multe. Pentru nostalgici, ne întoarcem în timp.

Oldies, but goldies! Dacă faci parte din generația care la începutul anilor 2000 făcea CD-uri pentru tot cartierul, atunci, cu siguranță îți amintești de trendul popcorn. Știi tu, acele piese care chiar dacă nu spuneau mare lucru, era foarte catchy.

În 2008, Inna lansa ”Hot”. Nu a trecut mult timp și piesa deja se auzea la radio. Dupa Inna, au urmat David Deejay și Dony care au dat lovitura cu ”Sexy thing”. Ceea ce nu știau ei era că piesele lor aveau să dea naștere unui întreg fenomen, numit popcorn. 

Fenomenul popcorn a culminat cu ”Stereo love”, semnată de Edward Maya și Vika Jigulina. Chiar dacă trendul muzical nu a dus lipsă de piese, nu toate au reușit să bifeze succesul pe care l-au avut Inna și Edward Maya cu Vika Jigulina. Odată ajunse piesele lor pe radiourile internaționale, concertele au început să vină pe bandă rulantă.

Acum, la mai bine de 10 ani de la lansarea acelor piese, facem o trecere în revistă a celor mai cool beaturi pentru acea vreme.

Inna - Hot

Alexunderbase feat. Lys - Drums

Allexinno & Starchild - Senorita

Sunrise Inc vs. Starchild - Lick shot

David Deejay feat Dony - Sexy Thing

Mattyas - Missing you

Emil Lassaria feat. Caitlyn - Tu amor

Ela Rose - I Can Feel

Narcotic Sound and Christian D feat. Matteo - Mamasita

Alex Mica - Dalinda