Chiar dacă ar putea să atragă critici, celebritățile nu evită să își dezvăluie cele mai ascunse secrete. Unele dintre vedete au recunoscut fără niciun fel de problemă că sunt atrase și de persoane care au același sex cu ele.

14 celebrităţi despre care habar nu aveai că sunt rude

Unele nume s-ar putea să te surprindă, altele poate nu, toţi însă au recunoscut fără nici cea mai mică reţinere că sunt bisexuali.

Megan Fox a recunoscut că îi plac şi femeile într-un interviu acordat în 2011 revistei Esquire: “Cred că oamenii se nasc bisexuali şi aleg să fie hetero datorită presiunii societăţii. Nu am nicio îndoială că sunt bisexuală. Chiar şi aşa, sunt ipocrită pentru că nu aş ieşi niciodată cu o fată care e bisexuală pentru că asta înseamnă că s-a culcat cu bărbaţi, iar bărbaţii sunt murdari“.

Angelina Jolie a recunoscut de multă vreme că îi plac şi femeile şi a avut şi câteva relaţii de agest gen. Printre altele, Angelina a ieşit o perioadă cu fotomodelul şi actriţa Jenny Shimizu. “Am iubit femei şi m-am culcat cu ele. Cred că dacă iubeşti şi vrei să faci o femeie să se simtă bine te simţi mai femeie.”, a declarat Angelina la un moment dat.

Lady Gaga a recunoscut că îi plac şi femeile în 2010, într-un interviu pe care i l-a dat Barbarei Walters.

Fergie e mamă, dar a recunoscut în 2009 că este bisexuală, după ce zvonurile se intensificau.

Miley Cyrus a fost atât de dezamăgită după despărțirea de Patrick Schwarzenegger, încât a hotărât să încerce și cu femei. A recunoscut public că e atrasă și de fete și chiar a avut câteva relații bisexuale.

Amber Heard este căsătorită cu Johnny Depp, dar a recunoscut că a avut şi relaţii cu femei: “Nu vreau să-mi neg sexualitatea, dar nu vreau să fiu definită în funcţie de ea”.

Drew Barrymore a recunoscut în 2003 că “Iubesc corpul unei femei. Cred că două femei împreună sunt frumoase, la fel cum sunt şi un bărbat şi o femeie”

Billie Joe Armstrong, de la Greenday: “Am fost întotdeauna bisexual şi cred că toată lumea are fantezii cu persoane de acelaşi sex. Cred că oamenii se nasc bisexuali, dar părinţii şi societatea ne fac să considerăm asta tabu. Ni se spune că e ceva rău, dar de fapt este ceva foarte frumos”.

David Bowie a recunoscut că este bisexual încă din anii ’70: “Am folosit acest lucru foarte bine. Cred că e cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla”.