Oricine a terminat liceul sau încă e elev știe că în fiecare clasă sunt câteva tipologii pe care le recunoști imediat. Tocilarul, șeful clasei sau tipa aia populară... Îți sună cunoscut, nu-i așa? Am ales pentru tine câțiva artiști care ilustrează perfect tipurile de colegi pe care toți i-am avut în liceu. Tu din care categorie ai făcut parte?

6 tipuri de colegi DUBIOŞI de care nimeni nu scapă în şcoală

Diva - e cu nasul pe sus, în pauze își face mereu selfie-uri pentru Instagram și nu îi ajunge nimeni la nas. Un fel de Ariana Grande așa.

Tocilarul - ai da orice să te învețe niște integrale în particular. Când ți-a șoptit la test, s-a oprit timpul în loc. Smart & sexy, Harry Styles.

Sportivul - în fiecare clipă te uimește cu schemele sau condiția fizică. Unde e o minge, hop și el să facă duble.Justin Bieber, evident.

Sensibilul - nu e el prea frumușel, dar te cucerește cu poezii sau îți cântă la chitară. Un romantic incurabil, exact ca Ed Sheeran.

Inabordabila - cum te apropii de ea, cum scoate gheruțele. Nu e neapărat fițoasă, mai degrabă pretențioasă. ELady Gaga.

Timida - un fel de ”emo kid” contemporan, stă în ultima bancă și nu deranjează pe nimeni. Aproape că nici n-o observi. Cam ca Lorde, așa.

Nebuna - tipa aia care stă mai mult cu băieții și face tot felul de nebunii în pauze. Să nu te miri că a spart geamul cu mingea la ora de sport, da? Cine altcineva decât... Miley Cyrus?!

Cea mai populară tipă din liceu - toată lumea se adună în jurul ei ca la moaște. E Taylor Swift.

Și să nu te mire că e șefa echipei de majorete sau de dansuri a școlii. Se implică în orice activitate și vrea să fie lider de fiecare dată.

Și, bineînțeles, șeful clasei. Ladies and gents, Kanye West. Acum, cât mai are timp, că în 2020 a zis că vrea să fie președinte.