Ai carte, ai parte! Spune un vechi proverb românesc. Ne pare rău să te dezamăgim, dar în cazul vedetelor nu prea se aplică. Mulți dintre cei care astăzi au milioane de fani și averi impresionante în conturi nici măcar nu au terminat liceul. Fie au renunțat la școală, fie au fost dați afară din cauza comportamentului.

Tu știi ce facultăți au absolvit artiștii români?

Pe vremea aceea habar n-aveau cât de departe vor ajunge. Hei, sperăm să nu-ți dăm idei! În niciun caz nu sunt un exemplu, ci niște excepții. Tu pune mâna și ia bacu', nu face ca ei, da? :)

Salma Hayek a fost exmatriculată din liceul catolic din cauza farselor pe care le făcea călugărițelor.

Owen Wilson a fost dat afară din școală pentru că a copiat la un test de geometrie. Părinții l-au înscris apoi la un liceu militar.

Adele a fost exmatriculată pentru că a bătut o colegă. Totul a pornit de la un băiat de care era îndrăgostită artista.

Robert Pattinson a fost dat afară din liceu pentru că nu învăța și nu își făcea temele la nicio materie. Copii, nu faceți ca el, da?!

Elizabeth Hurley a fost dată afară din liceu pentru că se îmbrăca ciudat, își vopsea părul în culori dubioase și era arogantă.

Cheryl Cole a fost exmatriculată nu o dată, ci de două ori, iar la 16 ani a renunțat la școală de tot. Motivul: s-a bătut cu colegii. Bad, bad girl, Cheryl!

Snoop Dogg a fost exmatriculat după ce le-a arătat colegilor ”bijuteria” sa. Aceștia nu au fost impresionați și l-au pârât la director.

Lily Allen a fost dată afară din școală pentru că a fost prinsă în timp ce fuma și bea alcool.