Dacă eşti înnebunit după băieţii de la One Direction, atunci e clar că eşti unul din milioanele de “Directioneri” din întreaga lume. E isterie peste tot în lume când apar băieţii de la One Direction şi toţi fanii sunt uniţi de aceeaşi dragoste, doar modul de manifestare diferă.

Am descoperit cinci tipuri de “Directioneri” în întreaga lume. Tu de care eşti?

1. Directionerii ruşinoşi.

Sunt acei fani care atunci când aud o piesă la radio sau TV încep să cânte. Ştiu numele tuturor pieselor One Direction şi au în telefon mai multe melodii ale băieţilor. Sunt numiţi “ruşinoşii” pentru că în grupul lor de prieteni nu ar recunoaşte sub nicio formă că sunt fani One Direction şi ar blufa spunând că muzica englezilor e foarte proastă.

2. Directionerii normali.

Atunci când vorbeşti despre un fan adevărat, cuvântul normal ia un sens ceva mai diferit decât de obicei. Oricum ar fi, “Direcţionerii normali” sunt mai “potoliţi” decât fanii altor trupe sau cântăreţi. Un “Directioner normal” e acela care le ascultă piesele non-stop şi are camera plină de postere. Un “Directioner normal” e mereu cu ochii pe conturile de Twitter ale băieţilor şi care “băleşte” atunci când pe paginile de Instagram ale băieţilor de la One Direction apare o fotografie nouă.

3. Directionerii creativi.

Directionerii creativi sunt incredibil de talentaţi la desen şi la scris. Sunt milioane de directioneri care postează pe poveşti despre Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan şi Liam Payne.

Ca să vă imaginaţi mai bine despre ce e vorba faceţi jocul acesta de imaginaţie: gândiţi-vă la “50 Shades of Grey”, dar cu băieţii de la One Direction în rolurile principale.

4. Directioneri din naştere.

Sunt aceia care în absolut orice discuţie îţi spun că ei sunt fanii băieţilor încă de prima dată de când i-au văzut la X Factor. Tot ei sunt cei care îţi vor spune că dacă nu ai fost fanul băieţilor încă de când erau la X Factor, nu esti un Directioner adevărat.

5. Directionerii obsedaţi.

Directionerii sunt recunoscuţi ca cei mai nebuni fani aşa că să nu fiţi surprinşi când îţi spunem că există fani care se duc în faţa caselor băieţilor şi îi aşteaptă să apară.

Directionerii obsedaţi se duc la Doncaster, Holmes Chapel, Bradford, Wolverhampton şi Mullingar pentru a vedea locurile în care au copilărit băieţii de la One Direction.