Ştiți scenele alea super-hot din filme pe care clar nu vrei să le vezi cu părinții? Well... avem câteva poveşti cel puțin jenante despre cum au fost filmate. Nu de alta, dar şi actorii sunt oameni şi, oricât de buni ar fi, nu le iese totul chiar din prima.

TOP 12 filme pe care NU ar trebui sa le vezi cu parinții!

Ryan Reynolds şi-a uitat replicile în timpul unei scene hot cu Olivia Wilde.

Nu toate scenele de sex din filme conțin sex la propriu! Dar unii chiar le iau în serios. A pățit-o şi "Superman", pardon Henry Cavill, când s-a bucurat prea tare de momentul în care "trăgea" o scenă kinky. E doar om, până la urmă, nu?

Pe Christopher Mintz-Plasse probabil îl ştii din rolul McLovin, din "Superbad". Ce nu ştii, însă, e că, fiind minor în momentul filmărilor, mama lui a trebuit să fie de față când filma o scenă sexy: "Chiar a trebuit să o aşteptăm pe mama să ajungă la platou, iar apoi am făcut sex fals în fața ei". Jenant sau ce?

Ashton Kutcher şi Natalie Portman au avut destule scene hot în "No Strings Attached", dar pe cât de bine le-au ieşit, pe atât de greu le-a fost la filmări. Nu numai că oamenii vorbeau între duble de chestii cum ar fi planurile de weekend, probabil ca să nu se aprindă prea tare, dar la un moment dat regizorul a oprit o scenă pentru a-i spune lui Kutcher că trebuie să... termine mai repede, dacă înțelegeți. Probabil i s-a părut că îi plăcea prea mult :))

Robert Pattinson are probleme cu transpirația în general (dar asta probabil ştiai deja), iar lucrurile se complică din cauza... emoției, atunci când are de filmat scene de sex. Cel mai rău a fost când filma cu Julianne Moore pentru "Map to the Stars". Atât de rău, încât ea a crezut că omul avea un atac de panică...

Keira Knightley şi Michael Fassbender au filmat scene de-a dreptul kinky pentru "A Dangerous Method", dar puțini ştiu că actrița a avut mereu un bodyguard în apropiere, pentru eventualitatea în care partenerul ei scăpa de sub control...