Pentru 19 celebrități viața a avut un punct din care a căpătat un alt înțeles. Ei aproape că au murit, dar au scăpat incredibil și nu am exagera cu nimic dacă am spune că ”au văzut moartea cu ochii” sau că ”s-au născut pentru a doua oară”. "Campioană" pare să fie Sharon Stone. Actrița aproape că a "trecut" pe lumea cealaltă de două ori.

7 celebrități care suferă de boli incurabile

Ellie Goulding a căzut cu mașina într-un lac înghețat din Norvegia, în timp ce se afla în turneu. Era noapte, iar Ellie a trebuit să iasă prin trapa mașinii pentru a supraviețui. Afară erau -25 de grade Celsius.

Gerard Butler - În 2011 s-a înecat, în timp ce filma "Chasing Mavericks".

Charlize Theron - Şi-a rupt gâtul în timp ce filma "Aeon Flux". A fost internată, iar filmările au fost amânate pentru opt săptămâni.

Sharon Stone - Aproape a murit de două ori! În 1990 a fost implicată într-un accident grav de maşină pe o autostradă. În 2001 aproape a murit din cauza unei afecțiuni la creier.

George Clooney - Şi-a rupt spatele şi aproape a murit în timp ce filma "Syriana".

Kanye West - Aproape a murit într-un accident de maşină în 2002. Mai târziu a scris piesa "Through the Wire", despre accident.

Anne Hathaway - În 2014 a fost prinsă de un curent puternic în Oceanul Pacific, în Hawaii. A fost salvată de un surfer.

Ryan Reynolds - Aproape a murit la 17 ani, după ce nu i s-a deschis paraşuta în timpul unei sărituri.

Drew Barrymore - Aproape a murit în 2001, în timp ce casa în care locuia cu Tom Green a luat foc. Au fost treziți de câiniele lor în mijlocul nopții şi au scăpat cu viață.

Johnny Depp - Aproape a murit în 2011, în timp ce zbura cu un avion de mici dimensiuni, alături de regizorul Bruce Robinson. Au căzut în gol după ce motoarele s-au oprit brusc. Au scăpat cu viață după ce motoarele şi-au revenit ca prin minune.

Jackie Chan - În timp ce filma "Armour Of God", a sărit într-un copac, dar a ratat săritura, s-a lovit puternic de pământ şi şi-a spart capul. Acum are o proteză de plastic în cap.

Ozzy Osbourne - A avut un accident teribil de ATV în 2003. Şi-a rupt clavicula, şi-a fracturat mai multe coaste şi s-a lovit puternic la coloana vertebrală.

50 Cent - Aproape a murit în anul 2000, după ce a fost împuşcat de nouă ori de la o distanță foarte mică!

Orlando Bloom - Aproape a murit la 21 de ani, după ce a căzut de la etajul trei.

Eminem - Aproape a murit în anul 2005, din cauza unei supradoze de metadonă.

Hugh Hefner - Aproape a murit după ce a înghițit o jucărie sexuală.

Jason Statham - Aproape a murit în timpul filmărilor pentru pelicula "Expendables 3". Camionul pe care îl conducea a pierdut frânele şi a intrat direct în ocean. Actorul a reuşit să iasă incredibil din vehicul.

Martin Lawrence - În anul 1999 a suferit un atac de cord în timp ce alerga. Actorul purta mai multe haine pentru a pierde în greutate pentru un rol. I-a crescut brusc temperatura şi a ajuns în comă la spital.

Sylvester Stallone -  Aproape a murit după ce şi-a rupt gâtul în timpul unei cascadorii pentru "The Expendables". Acum are o proteză de metal în gât.