Pentru 18 celebrităţi viaţa a avut un punct din care a căpătat un alt înţeles. Ei aproape că au murit, dar au scăpat incredibil. “Campioană” pare să fie Sharon Stone. Actriţa aproape că a “trecut” pe lumea cealaltă de două ori.

14 celebrităţi care arată complet diferit fără machiaj

Gerard Butler – În 2011 aproape s-a înecat Gerard Butler în timp ce filma “Chasing Mavericks”.

Charlize Theron – Şi-a rupt gâtul în timp ce filma “Aeon Flux”. A fost internată, iar filmările au fost amânate pentru opt săptămâni.

Sharon Stone – Aproape a murit de două ori! În 1990 a fost implicată într-un accident grav de maşină pe o autostradă. În 2001 aproape a murit din cauza unei afecţiuni la creier.

George Clooney – Şi-a rupt spatele şi aproape a murit în timp ce filma “Syriana”.

Kanye West – Aproape a murit într-un accident de maşină în 2002. Mai târziu a scris piesa “Through the Wire” despre accident.

Anne Hathaway – În 2014 a fost prinsă de un curent puternic în Oceanul Pacific, în Hawaii. A fost salvată de un surfer.

Ryan Reynolds – Aproape a murit la 17 ani după ce nu i s-a deschis paraşuta în timpul unei sărituri.

Drew Barrymore – Aproape a murit în 2001 în timp ce casa în care locuia cu Tom Green a luat foc. Au fost treziţi de câiniele lor în mijlocul nopţii şi au scăpat cu viaţă.

Johnny Depp – Aproape a murit în 2011 în timp ce zbura cu un avion de mici dimensiuni alături de regizorul Bruce Robinson. Au căzut în gol după ce motoarele s-au oprit brusc. Au scăpat cu viaţă după ce motoarele şi-au revenit brusc.

Jackie Chan – În timp ce filma “Armour Of God” a sărit într-un copac, dar a ratat săritura, s-a lovit puternic de Pământ şi şi-a spart capul. Acum are o proteză de plastic în cap.

Ozzy Osbourne – A avut un accident teribil de ATV în 2003. Şi-a rupt clavicula, şi-a fracturat mai multe coaste şi s-a lovit puternic la coloana vertebrală.

50 Cent – Aproape a murit în anul 2000 după ce a fost împuşcat de nouă ori de la o distanţă foarte mică!

Orlando Bloom – Aproape a murit la 21 de ani după ce a căzut de la etajul trei.

Eminem – Aproape a murit în anul 2005 din cauza unei supradoze de metadonă.

Hugh Hefner – Aproape a murit după ce a înghiţit o jucărie sexuală.

Jason Statham – Aproape a murit în timpul filmărilor pentru pelicula “Expendables 3”. Camionul pe care îl conducea a pierdut frânele şi a intrat direct în ocean. Actorul a reuşit să iasă incredibil din vehicul.

Martin Lawrence – În anul 1999 a suferit un atac de cord în timp ce alerga. Actorul purta mai multe haine pentru a pierde în greutate pentru un rol. I-a crescut brusc temperatura şi a ajuns în comă la spital.

Sylvester Stallone –  Aproape a murit după ce şi-a rupt gâtul în timpul unei cascadorii pentru “The Expendables”. Acum are o proteză de metal în gât.