UNTOLD Festival e evenimentul muzical al anului pe care nu trebuie să îl ratezi. Cei mai doriți artiști ai momentului vin vara aceasta la Cluj-Napoca, iar tu ai șansa să îi vezi în premieră în România!

Dacă vrei să ai parte de o experiență unică pe care să o ții minte toată viața, avem un mic ghid de festival cu 10 lucruri pe care trebuie neapărat să le încerci!

1. Mergi împreună cu gașca de prieteni la festival cu mașina sau rulota. Nimic nu se compară cu un road trip spre festivalul la care ai visat tot anul. Accesul în zona de camping îți este asigurat, iar costurile de campare sunt foarte mici.

2. Să faci un ”jurnal de festival” alături de prietenii tăi și oameni faini pe care ai să îi întâlnești acolo! Surprinde tot ce ți-a plăcut la nebunie în cele patru zile de festival și arată-le tuturor cât de tare a fost experiența ta!

3. Intră în atmosfera de poveste a festivalului! Timp de patru zile te vei întâni cu personaje de poveste care vor fi însuflețite prin decorațiuni și amenajări tematice.

4. Savurează din preparatele bucătăriilor internaționale din zona River. Pe toată durata festivalului vei avea de ales din o mulțime de mâncăruri delicioase!

5. Relaxează-te după o noapte plină de concerte de neuitat în zona specială de ”chill out”.

6. Ia-ți costumul de baie și mergi la cea mai tare petrecere în piscină. În zona ”The Pool” vei avea parte de petreceri răcoritoare pe ritmurile muzicii cu vibe pozitiv.

7. Stai în primul rând la artistul tău preferat! Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl ai când ești la câtiva metri de starul care te-a cucerit cu muzica lui.

8. Întoarce-te în timp cu petrecerile retro la care vei avea parte de o întâlnire de excepție cu ritmurile dance ale anilor '80 și '90!

9. Uită de toate grijile și bucură-te de muzică! Ai ocazia să vezi în premieră în România o mulțime de artiști. Scapă de inhibiții, dansează și cântă la unison cu întregul public. Pe scurt: petrece până ți se termină bateriile! Și apoi… de la capăt!

10. Pune la punct împreună cu prietenii tăi un plan de festival ca să nu ratezi nici unul dintre artiști pe care vrei să îi vezi neapărat!