Cum ar fi să mergi cu metroul și, la Piata Victoriei, să te întâlnești cu Delia cântând deghizată? Sau să chemi un Uber și șoferul să fie Smiley? Sigur, te gândești că n-ai cum să ai tocmai tu norocul ăsta, dar... niciodată să nu spui niciodată.

Artiștii din afară și-au surprins fanii cu astfel de momente pline de spontaneitate. De la Post Malone până la Bon Jovi sau de la Justin Bieber până la U2, acești artiști s-au transformat fie în șoferi de ocazie, fie în artiști stradali și au surprins pe toată lumea. 

Post Malone - a fost undercover într-un supermarket, în cadrul unei campanii. Totul pentru a face cadou un Bentley nou-nouț și o excursie la Los Angeles unui fan norocos. 

Justin Bieber - a complotat cu Lyft, un serviciu de car sharing, atunci când a lansat albumul ”Purpose”. Clienții au mers în compania lui Biebs, iar la final au primit un link pentru a donwloada gratuit albumul. 

DJ Khaled - s-a deghizat într-un șofer de Lyft și i-a luat la întrebări pe pasageri. Unii dintre ei nu s-au ferit să-l bârfească, fără să aibă habar că e chiar el. 

Maroon 5 - băieții s-au deghizat și au cântat la metrou, în New York. Reacția oamenilor când băieții își declină identitatea e priceless!

Demi Lovato - s-a deghizat și a condus o mașină Lyft prin Colorado. Le-a spus oamenilor că este o cântăreață amatoare și că merge în turneu cu... Nick Jonas. 

U2 - cu complicitatea lui Jimmy Fallon, băieții au cântat tot la metrou. Trebuie să vezi cum reacționează oamenii când îl vâd pe Bono!

Miley Cyrus - nu a avut prea mare succes cu deghizarea, pentru că oamenii de la metrou au recunoscut-o imediat cum a început să cânte. 

Chance the Rapper - tot ca șofer de Lyft, și-a surprins fanii și a făcut selfie-uri cu ei. 

Bon Jovi - cum ai reacționa dacă ai fi la un karaoke party și te-ai trezi cu însuși Jon Bon Jovi cântând ”Living on a prayer”? Exact!

Christina Aguilera - tot la metrou, și tot cu Jimmy Fallon. Oamenii care au auzit-o s-au gândit rapid că o asemena voce nu poate fi a unei artiste anonime.