Reclamă

Taylor Swift și Travis Kelce au fost fotografiați împreună pentru prima dată. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Taylor Swift și Travis Kelce au fost fotografiați împreună pentru prima dată. Cântăreața l-a însoțit la meciul pe care echipa lui de fotbal American, Kansas City Chiefs, l-a avut de curând. În tribuna oficială, alături de Swift a fost și mama iubitului ei. Cele două au trait la maximum meciul.

author Andreea Moldoveanu
Andreea Moldoveanu
Publicat: 27 septembrie 2023, 6:57

Tight-end-ul Kansas City Chiefs, în vârstă de 33 de ani, a fost însoțit de starul pop. Ei au fost văzuți plecând împreună după victoria de duminică cu 41-10 cu Chicago Bears.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Taylor Swift și Travis Kelce au fost fotografiați împreună pentru prima dată

Taylor, în vârstă de 33 de ani, a fost fotografiată purtând un echipament roșu-alb. Ea a sărbătorit în mod frenetic fiecare punct al echipei iubitului ei. Totul alături de mama lui, Donna, într-o lojă VIP a stadionului Arrowhead Stadium.

Reclamă

Travis a purtat un costum lejer din denim alb-albastru și un tricou alb. La gât avea un lanț gros ce părea din argint. În picioare avea o pereche de adidași albi.

Taylor era îmbrăcată la fel de lejer. Cu o pereche de pantaloni scurți din denim și un maieu alb, asortat cu o pereche de adidași albi. La brâu avea legată o bluză din echipamentul iubitului ei. Ca și accesorii, Taylor a ales o geanță mică pe umăr și un colier subțire din aur la gât.

În timpul meciului, Taylor a părut să strige „haide!” ca răspuns la recepția unui touchdown reușit de Kelce în al treilea sfert.

Fără îndoială, Travis a fost hotărât să ofere cel mai bun spectacol al lui pe teren când a avut așa un invitat special în tribună.

Kelce a povestit cum a făcut-o pe Taylor Swift să vină la meci

„Te-am văzut pe scenă în Arrowhead, la concert. S-ar putea să trebuiască să vii să mă vezi pe teren în Arrowhead, la meci. Hai să vedem care dintre show-urile noastre este mai exploziv”, a explicat recent Kelce conform DailyMail.

Kelce a dezvăluit pe propriul său podcast, New Heights, împreună cu fratele său Jason Kelce, că a mers la spectacolul lui Swift de la Arrowhead Stadium și a încercat să-i “strecoare” numărul lui de telefon cumva. Din păcate, atunci încercarea a fost fără niciun rezultat.

„Am fost dezamăgit că nu vorbește înainte sau după spectacole. Știu că trebuie să-și menajeze vocea pentru cele 44 de melodii pe care le cântă”, a spus Travis.

„Așadar, am fost puțin trist că nu am apucat să-i înmânez una dintre brățările pe care le-am făcut pentru ea”, a adăugat el.

Travis a susținut relansarea albumului lui Taylor, „1989”, cu o ținută specială

El a fost văzut recent intrând pe stadionul Arrowhead din Kansas City purtând un costum demin stropit cu vopsea. Fanii cu ochii de vultur au observat un detaliu: costumul din denim are legătură cu albumul “1989” al lui Swift din 2014, care va avea o relansare „Versiunea lui Taylor” pe 27 octombrie.

Un fan a scris imediat: „Travis Kelce a purtat o piesă de vestimentație potrivită cu contextul, în seara asta, plecând de la Arrowhead Stadium împreună cu Taylor Swift. Costumul este „1989 Bedroom Painting”, foarte oportun pentru #1989TaylorsVersion”.

Swift și fanii ei sunt cunoscuți de multă vreme pentru dragostea lor pentru diferite ouă de Paște și puzzle-uri din cântece și videoclipuri muzicale, @mcbyrne indicând modul în care posibila lor relație le este „predestinată”. „Travis Kelce s-a născut în 1989 și a fost recrutat în NFL în 2013. A fost sortit”, a spus @mcbyrne. Anul 2013 având numărul preferat al lui Swift, 13.

whatsapp share pinterest share
Recomandările ZUTV.ro
1
Bigi Jackson a avut o apariție rară într-o librărie. El a ales să se îmbrace sport
Bigi Jackson a avut o apariție rară într-o librărie. Cum a fost surprins fiul cel mai mic al lui Michael Jackson
Bigi Jackson a avut o apariție rară într-o librărie din Calabasas. El s-a oprit la un magazin celebru pentru a-și lua câteva cărți. Semn că tânărului de 21 de ani îi place să citească....
Bigi Jackson a avut o apariție rară într-o librărie. Cum a fost surprins fiul cel mai mic al lui Michael Jackson
2
Cum și-a aniversat Miley Cyrus ziua de naștere. Artista poartă o ținută neagră, elegantă
Cum și-a aniversat Miley Cyrus ziua de naștere. Artista le-a oferit fanilor o surpriză de proporții
Cântăreața „Used to Be Young” și-a marcat ziua de naștere într-un mod inedit. Fanii au fost impresionați de cum și-a aniversat Miley Cyrus ziua de naștere. Ea și-a sărbătorit cea de-a 31-a aniversare cu...
Cum și-a aniversat Miley Cyrus ziua de naștere. Artista le-a oferit fanilor o surpriză de proporții
3
Jungkook îmbrăcat într-un costum negru care are pietricele strălucitoare pe el
Jungkook și Justin Timberlake au colaborat pentru un remix al piesei „3D”. Versiunea originală a cântecului a atins poziția 5 în clasamentul „Billboard Hot 100”
Jungkook și Justin Timberlake au colaborat pentru un remix al piesei „3D”.  Melodia a fost lansată pe 24 noiembrie pe canalul de YouTube al solistului coreean. Versiunea originală a piesei „3D” este o colaborare...
Jungkook și Justin Timberlake au colaborat pentru un remix al piesei „3D”. Versiunea originală a cântecului a atins poziția 5 în clasamentul „Billboard Hot 100”
4
Miley Cyrus a împlinit 31 de ani. Aaici poartă o rochie lungă și elegantă
Miley Cyrus a împlinit 31 de ani. Top 10 cele mai apreciate piese ale cântăreței
Miley Cyrus a împlinit 31 de ani pe 23 noiembrie 2023. A fost un prilej de dublă sărbătoare. S-au împlinit și 10 ani de la lansarea celei mai bune piese a ei, “Wrecking Ball”,...
Miley Cyrus a împlinit 31 de ani. Top 10 cele mai apreciate piese ale cântăreței
5
Rihanna a îmbrăcat o ținută sexy și arată că își intră repede în formă după ce a născut a doua oară
Rihanna a îmbrăcat o ținută sexy după ce a devenit mama din nou. Cum arată cântăreața la mai puțin de patru luni de la a doua naștere
Rihanna a îmbrăcat o ținută sexy prima dată după ce a devenit mama din nou. Ea și-a expus formele generoase, dovedind încă o dată că este într-o formă de excepție. Cântăreața, în vârstă de...
Rihanna a îmbrăcat o ținută sexy după ce a devenit mama din nou. Cum arată cântăreața la mai puțin de patru luni de la a doua naștere
Parteneri
×