Reclamă

Rihanna a vorbit despre singura procedură de chirurgie plastică pe care și-o dorește cu adevărat: „Nu vreau implanturi”

Rihanna a vorbit despre singura procedură de chirurgie plastică pe care și-o dorește cu adevărat. Vedeta a vorbit de asemenea despre experiența maternității și despre câți copii își dorește să mai aibă.

author Emma Capotă
Emma Capotă
Publicat: 14 aprilie 2024, 7:29
Rihanna a vorbit despre singura procedură de chirurgie plastică pe care și-o dorește cu adevărat: Nu vreau implanturi
Diva a vorbit despre variațiile greutății sale și despre felul în care se simte în corpul ei / Getty Images

Rihanna are doi băieți împreună cu rapperul ASAP ROCKY: RZA, în vârstă de doi ani, și Riot, în vârstă de 11 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rihanna a vorbit despre singura procedură de chirurgie plastică pe care și-o dorește cu adevărat

Cântăreața în vârstă de 36 de ani a dezvăluit zilele trecute că intenționează să recurgă la o singură operație estetică în viitor. Diva și-a împărtășit gândurile cu privire la acest subiect în ediția de marți a emisiunii Interview.

Mel Ottenberg, fostul ei stilist și redactor-șef al revistei, a întrebat-o care ar fi „operația ei fantastică”, la care ar apela peste aproximativ 10 ani.

Reclamă

„Nu am atât de mult timp la dispoziție”, a răspuns Rihanna. Ottenberg a încurajat-o să detalieze. „Vreau ca sânii mei să fie prinși înapoi pe umeri. Exact unde erau înainte”, a dezvăluit interpreta hitului „Diamonds”. „Nu vreau implanturi. Vreau doar un lifting”.

Impresionat de răspunsul artistei, Ottenberg a întrebat-o: „Pot face ei așa ceva fără să îți pună chestia aia înăuntru?”. Diva i-a răspuns cu promptitudine: „Da! Dar trebuie să ai țesut mamar”. Uimit, prezentatorul a continuat dialogul: „Wow. Este o operație descoperită recent?”, iar Rihanna a adăugat: „Nu! Se numește doar lifting mamar”.

Mel a continuat discuția cu o altă întrebare: „Asta e grozav. Deci, practic, îți poți recupera sânii vechi?”, iar ca explicație, cântăreața a spus: „Nu am făcut suficiente cercetări ca să știu, dar am auzit că s-ar putea să ai niște cicatrici. Sunt de acord cu toate astea. Dar nu vreau să-mi fac niciodată o abdominoplastie, pentru că nu vreau un nou buric și nu vreau acea cicatrice, înțelegi?”.

Artista a mai abordat în trecut subiectul transformărilor corporale

Potrivit Clinicii Mayo, un lifting mamar, sau mastopexie, este o procedură efectuată de un chirurg plastician pentru a îndepărta excesul de piele și a remodela țesutul mamar.

Diva a vorbit despre variațiile greutății sale și despre felul în care se simte în corpul ei cu mult înainte de a afla despre acest tip de intervenție.  

„Am avut plăcerea de a avea un tip de corp fluctuant. Într-o zi pot intra literalmente în ceva care se încadrează la mărimile mici. A doua zi, însă, sau săptămâna următoare, am pățit să am nevoie de ceva supradimensionat”, a declarat ea pentru The Cut în 2018. „Sunt cu adevărat atentă în fiecare zi. Când mă uit în dulap caut ceva care să se potrivească fizicului meu din acea dimineață”.

Rihanna nu a precizat în mod clar dacă a apelat sau nu la ajutorul medicilor plasticieni pentru vreo intervenție. Cu toate acestea, ea a susținut în cadrul emisiunii Interview: „Mi-e frică și de cuțit”.

Rihanna a discutat cu Ottenberg și despre copii

În cadrul aceleiași discuții, cântăreața a vorbit cu prezentatorul și despre perioada maternității, relatează Huffpost. Ea a mărturisit: „Singurul lucru pe care știam că mi-l doresc, sau pe care mi-l puteam imagina, a fost maternitatea. Nu am știut cum va veni, dar este cea mai bună parte a călătoriei mele de până acum. Orice altceva a fost o surpriză”.

Ulterior, când Ottenberg a întrebat-o câți copii își dorește să aibă, Rihanna a declarat: „Atâția câți vrea Dumnezeu să am. Nu știu ce vrea Dumnezeu, dar aș vrea mai mult de doi. Aș încerca pentru fetița mea. Dar, bineînțeles, dacă e să fie un alt băiat, atunci un alt băiat să fie”.

Recomandările ZUTV.ro
1
Camila Cabello îmbrăcată cu un top negru fără mâneci în timp ce vorbește la microfon
Camila Cabello a dezvăluit că și-a pierdut virginitatea la 20 de ani: „A fost, la propriu, o partidă de dragoste. A fost minunat”
Camila Cabello a dezvăluit că și-a pierdut virginitatea la 20 de ani cu expertul în relații Matthew Hussey. Diva a vorbit despre prima ei dragoste în cadrul unui interviu pentru podcastul „Armchair Expert”. De-a...
Camila Cabello a dezvăluit că și-a pierdut virginitatea la 20 de ani: „A fost, la propriu, o partidă de dragoste. A fost minunat”
2
Taylor Swift îmbrăcată cu o bluză bleumarin cu pietricele strălucitoare și fustă asortată
Taylor Swift și-a desfăcut rochia în timpul concertului său din Suedia. Fanii prezenți la spectacol au fost uimiți: „Este atât de umană”
Taylor Swift și-a desfăcut rochia în timpul concertului său din Suedia. Participanții au filmat-o pe cântăreață manevrănd problema vestimentară perfect. Fiecare spectacol din cadrul turneului „Eras Tour” se întinde pe parcursul a peste 3,5...
Taylor Swift și-a desfăcut rochia în timpul concertului său din Suedia. Fanii prezenți la spectacol au fost uimiți: „Este atât de umană”
3
Jennifer Lopez îmbrăcată într-o rochie aurie strălucitoare cu decolteu adânc
Jennifer Lopez a mărturisit că se simte „neînțeleasă uneori”, în contextul zvonurilor despre despărțirea ei de Ben Affleck
Jennifer Lopez a mărturisit că se simte „neînțeleasă uneori”. Diva a vorbit despre sentimentele ei la premiera filmului „Atlas”. În prezent, Jennifer Lopez și actualul ei soț, Ben Affleck, locuiesc separat. În ciuda faptului...
Jennifer Lopez a mărturisit că se simte „neînțeleasă uneori”, în contextul zvonurilor despre despărțirea ei de Ben Affleck
4
Riley Keough îmbrăcată într-un top gri strălucitor cu floricele colorate
Riley Keough a contestat vânzarea „frauduloasă” a casei lui Elvis Presley: „Aceste documente sunt false!”
Riley Keough a contestat vânzarea „frauduloasă” a casei lui Elvis Presley. Nepoata interpretului a depus o plângere oficială pe 15 mai. Un ordin de restricție temporară care oprește vânzarea proprietății din Memphis, Tennessee, a...
Riley Keough a contestat vânzarea „frauduloasă” a casei lui Elvis Presley: „Aceste documente sunt false!”
5
Fiica lui Eminem și soțul ei îmbrăcați elegant într-un costum bej și o rochie albă
Fiica lui Eminem s-a căsătorit. Hailie Jade Scott și Evan McClintock au avut o nuntă restrânsă, la care au fost prezenți doar prietenii apropiați și familia
Fiica lui Eminem s-a căsătorit. Dansul tată-fiică a fost unul dintre cele mai importante momente ale evenimentului. Hailie și McClintock s-au cunoscut în 2016, la Michigan State University. Cei doi au avut o relație...
Fiica lui Eminem s-a căsătorit. Hailie Jade Scott și Evan McClintock au avut o nuntă restrânsă, la care au fost prezenți doar prietenii apropiați și familia
Parteneri
×