Cele mai bune piese ale lui Beyonce din toate timpurile

Momentul pe care l-am așteptat de ani de zile a venit. Beyoncé este din nou într-un turneu mondial și este absolut fabulos. Iată care sunt cele mai bune piese ale lui Beyonce din toate timpurile.

Publicat: 28 noiembrie 2023, 7:03

Regina Bey nu pare să-și ia niciodată o zi liberă și nu ne plângem, pentru că tocmai când începi să te gândești „Nu am auzit nimic de Beyoncé în ultimul timp”, apare cu un alt super hit. Pentru că are multe, am făcut un clasament.

Cele mai bune piese ale lui Beyoncé din toate timpurile, în ordinea lasărilor

Regina este în turneu pentru albumul ei “Renaissance” din mai 2023. Dacă nu ai reușit să-ți iei unul dintre biletele norocoase, îți oferim o listă ce cele mai bune cântece ale lui Beyoncé din toate timpurile.

Nu sună la fel de bine ca în cazul în care le-ai asculta live și i-ai vedea ținutele, dar este mai bine decât nimic. Vezi pe ce loc este preferata ta.

“Crazy in Love” (2003)

Nu este prima ei colaborare cu (pe atunci) viitorul soț, Jay-Z. Dar aceasta este piesa care a cimentat parteneriatul lor artistic. Ce introducere mai bună pentru viitorul regal pop (așa cum spune Jay în mod profetic „istorie în devenire”) decât o fanfară regală?  

“Irreplaceable” (2006)

Beyoncé nu are nevoie de un bărbat. Beyoncé nu are nevoie de nimic. Bey este suficientă pentru ea însăși, nu doar emoțional, ci și financiar. Acest megahit din 2006 amintește în mod repetat ce urăște ea cel mai tare. Este casa ei din care îl evacuează. Are mașina ei și îi ia înapoi cheile.

„Nu trebuie să știi despre mine”, îl batjocorește ea cu răceală. Astefl, Beyonce se asigură că toți cei care ascultă știu exact cine este ea. Este una dintre cele mai bune piese ale lui Beyonce datorită mesajului ferm pe care îl transmite.

„Single Ladies (Put a Ring on It)” (2008)

Kanye avea dreptate. Beyoncé a avut într-adevăr unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile la piesa „Single Ladies (Put a Ring on It)”. Probabil de aceea a și câștigat premiul VMA Video of the Year în 2009. Știi ritmul.

Celebrul „oh oh oh” este de-a dreptul contagios. Știi și dansul. „Single Ladies” a devenit o parte a culturii pop și a rămas în istorie. Majoritatea artiștilor își doresc să devină parte din istoria culturii pop. Doar cei mai buni reușesc.

Cele mai bune piese ale lui Beyonce: “Halo” (2008)

Această piesă este “bijuteria coroanei”. „Halo” este o baladă de dragoste puternică, feminină, power-pop de care nu ai știut niciodată că ai nevoie până când nu ai auzit-o prima dată.

Cu o voce puternică și o prezență deosebită, Beyonce aduce în prim-plan tema iubirii profunde. Pe bună dreptate, i-a adus lui Beyoncé un Grammy pentru cea mai bună interpretare vocală pop feminine, în 2007.

“Love On Top” (2011)

Nu este de mirare că Beyonce a ales piesa aceasta ca să-și anunțe sarcina, în 2011. Prezentând versuri impecabile pe un ritm în stilul anilor ’80, piesa este o revelație R&B. Te face să simți dragostea de la primul vers până la ultimul.

“Countdown” (2011)

Cum ar putea ritmurile acestui cântec să nu ajungă la propria noastră numărătoare inversă? Această odă arată că relația dintre Beyonce și Jay-Z este grandioasă. Este o plăcere să o asculți pe repeat.

Cele mai bune piese ale lui Beyonce: „XO” (2013)

Acest cântec de dragoste lent și sexy exprimă emoțiile dinaintea primului sărut. Când Beyoncé cântă „Baby ia-mă / Înainte ca ei să stingă luminile / Înainte de expirarea timpului”, știi că nu ai timp de pierdut.

“Daddy Lessons” (2016)

Beyoncé a pătruns pe un nou teren musical nou și a venit nu cu cea mai bună melodie de pe albumul “Lemonade”, ci și una dintre cele mai bune melodii ale ei. Amintindu-și copilăria din Texas, ea intră în lumea muzicii country cu un ritm extraordinar.

Cântecul este impecabil și i s-a cerut să interpreteze piesa cu Dixie Chicks la cea de-a 50-a ediție anuală a Country Music Awards din 2016.

„Brown Skin Girl” (2019)

Pe fondul pandemiei, când lumea părea atât de mică, Beyoncé a făcut un cadou care a deschis noi orizonturi. “Black is King” este un album vizual care a sosit exact când publicul avea cea mai mare nevoie de el.

O sărbătoare a diasporei africane din întreaga lume. Proiectul este plin de compoziții bogate și voci de talie mondială. “Black is King” este renumit datorită piesei „Brown Skin Girl”.

Cu fiica Ivy Blue, alături de vocalistul nigerian Wizkid și rapperul guyanez Saint Jhn, cântecul este un tribut adus femeilor de culoare. Are o compoziție convingătoare care adduce un omagiu profund sentimental și plin de putere frumuseții femeilor de culoare.

Cele mai bune piese ale lui Beyonce: „Cuff It” (2022)

Tocmai când ziceam că nu am mai văzut-o pe Queen Bey de mult timp, ea a scos, probabil, unul dintre cele mai bune albume scrise vreodată. „Renaissance” a luat lumea (și TikTok-ul) cu asalt. Te-a făcut să dansezi în bucătărie. Te-a făcut să treci peste fostul de care nici măcar nu te-ai despărțit încă. Dar capodopera care este „Cuff It” ia toate aplauzele. Literal, nu poți să nu dansezi pe acest cântec. Încearcă! Noi nu am putut.

whatsapp share pinterest share
Recomandările ZUTV.ro
1
Printre cele mai bune 10 filme fantasy care au câștigat Oscarul este și Ghost. În imagine este Whoopi Goldberg care a câștigat premiul Oscar pentru acest rol
Cele mai bune 10 filme fantasy care au câștigat Oscarul. Merită să le vezi din nou
Filmele câștigătoare de Oscar aparțin, de obicei, genului dramatic. Comediile au câștigat și ele, dar sunt puține, comparative cu acestea. Desigur, genul care este adesea trecut cu vederea este fantasy, în ciuda faptului că...
Cele mai bune 10 filme fantasy care au câștigat Oscarul. Merită să le vezi din nou
2
Selena Gomez îmbrăcată într-o ținută albă și machiată elegant
Selena Gomez și Benny Blanco au luat cina la un restaurant celebru din Malibu. Cântăreața a fost surprinsă în timp ce își ținea iubitul de mână
Selena Gomez și Benny Blanco au luat cina la un restaurant celebru din Malibu. Artista a lansat un nou single cu doar câteva ore înainte de întâlnirea romantică. Gomez și Blanco au fost împreună...
Selena Gomez și Benny Blanco au luat cina la un restaurant celebru din Malibu. Cântăreața a fost surprinsă în timp ce își ținea iubitul de mână
3
Machine Gun Kelly vopsit blond îmbrăcat cu o cămașă în carouri albastre și negre
Machine Gun Kelly a dezvăluit că „a avut o cădere nervoasă” înainte de a-și face noul tatuaj: „În ultima vreme, gândurile mă mănâncă de viu”
Machine Gun Kelly a dezvăluit că „a avut o cădere nervoasă” înainte de a-și face noul tatuaj. Cântărețul a scos o nouă melodie în care a vorbit despre mai multe momente dificile din viața...
Machine Gun Kelly a dezvăluit că „a avut o cădere nervoasă” înainte de a-și face noul tatuaj: „În ultima vreme, gândurile mă mănâncă de viu”
4
Cei opt membri de la Stray Kids îmbrăcați în costume negre
Trupa de K-Pop Stray Kids a egalat unul dintre recordurile celor de la BTS. Grupul a intrat în istoria industriei muzicale din Statele Unite
Trupa de K-Pop Stray Kids a egalat unul dintre recordurile celor de la BTS. Formația a obținut al doilea album de aur după ce a vândut mai bine de 500.000 de unități echivalente în...
Trupa de K-Pop Stray Kids a egalat unul dintre recordurile celor de la BTS. Grupul a intrat în istoria industriei muzicale din Statele Unite
5
Ellie Goulding are un nou iubit. Aici este pe covorul roșu la un eveniment monden
Ellie Goulding are un nou iubit. Imaginile care arată cât de apropiați sunt cei doi au făcut înconjurul internetului
Ellie Goulding are un nou iubit alături de care a fost fotografiată. Ea a fost surprinsă cu noul bărbat din viața ei cu câteva săptămâni în urmă. Cei doi au distribuit fotografii pe rețelele...
Ellie Goulding are un nou iubit. Imaginile care arată cât de apropiați sunt cei doi au făcut înconjurul internetului
Parteneri
×