Reclamă

Cei mai bogați copii din lume. Care sunt averile lor

Cei mai bogați copii din lume au atras atenția presei din întreaga lume. De cele mai multe ori, termenul de „copil bogat” este asociat celor care, de-a lungul vieții, au primit din partea părinților un ajutor financiar solid sau pur și simplu sunt moștenitorii unei averi.

author Emma Capotă
Emma Capotă
Publicat: 6 decembrie 2023, 6:11
Cei mai bogați copii din lume. Care sunt averile lor
Canalele de YouTube, postările sponsorizate și diferitele afaceri sunt modalități prin care copiii aduna milioane / Getty Images

Chiar dacă, în general, această situație se adeverește, iar copiii bogați s-au născut pur și simplu în familia potrivită, există și cazuri în care tinerii înstăriți și-au făcut grămezile de bani pe cont propriu. Antreprenoriatul, modelingul, canalele de YouTube, postările sponsorizate și diferitele afaceri sunt toate modalități prin care acești „puștani” pot aduna milioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei mai bogați copii din lume. Prințesa Charlotte de Cambridge: 5 miliarde de dolari

Prințesa Charlotte este copilul mijlociu al Prințului William și al Prințesei Kate. Conform celor relatate de Maria Claire, micuța de 8 ani vrea să-și găsească un loc de muncă și să renunțe la funcția de membru al familiei Regale cu normă întreagă.

Deocamdată, prințesa Charlotte nu se poate angaja și, de asemenea, nu și-a primit moștenirea. Valoarea ei netă este determinată de importanța ei pentru economia britanică, în ceea ce privește capacitatea de a genera vânzări.

Reclamă

Prințul George Alexander Louis: 3,6 miliarde de dolari

Prințul George, în vârstă de nouă ani, este cel mai mare copil al lui William și Kate. El este al treilea în linia de succesiune la tronul britanic. La fel ca sora sa, Charlotte, valoarea sa netă este determinată de importanța pe care o are pentru economia țării sale și de capacitatea de a genera vânzări de miliarde de euro.

Blue Ivy Carter: 720 de milioane de dolari

Blue Ivy Carter, în vârstă de 11 ani, este fiica cea mare a cântăreței Beyonce și a rapperului Jay-Z. Pe lângă activele, investițiile din trust și moștenirea sa, care reprezintă cea mai mare parte a averii sale nete, Blue Ivy are în palmares credite pentru anumite producții și compoziții.

Ea a scris un cântec, „Brown Skin Girl”, pentru coloana sonoră din 2019 a filmului Disney „The Lion King: The Gift”. În plus, micuța a narat versiunea audio a cărții „Hair Love”.

Stormi Webster: 410 milioane de dolari

Stormi Webster, în vârstă de cinci ani, este cel mai mare copil al vedetei Kylie Jenner și al rapperului Travis Scott. Precum Blue Ivy, Stormi are bunuri fiduciare și investiții care reprezintă cea mai mare parte a averii sale nete.

Cu toate acestea, mama lui Stormi, Kylie, a declarat în glumă că fiica ei este aproape de a-și lansa propriul brand. Acest lucru înseamnă că valoarea netă a fetiței ar putea crește considerabil.

North West: 375 milioane de dolari

North West, în vârstă de 9 ani, este cel mai mare copil al lui Kim Kardashian și Kanye West. Cea mai mare parte din averea netă a lui North este formată din active fiduciare și investiții. Mama fetiței, Kim, a înregistrat pe numele ei numeroase domenii, inclusiv în divertisment, jucării, publicitate și produse cosmetice. În plus, North a făcut parte din distribuția filmului „Paw Patrol: The Mighty Movie” din 2023.

Vlad și Niki: 286,75 milioane de dolari

Copiii YouTuberi Vladislav și Nikita Vashtekov au 10 și, respectiv, 7 ani. Părinții lor sunt Serghei și Victoria Vashketov, care le administrează peste 20 de canale YouTube. Canalul de YouTube principal al băieților este cunoscut sub numele de Vlad și Niki și are 97,5 milioane de abonați.

Averea netă a băieților este estimată la peste 286 de milioane de dolari, dar ar putea fi mai mare. Nu numai că au unul dintre cele mai de succes canale de YouTube, dar au și contracte cu diferite branduri, inclusiv pentru jocuri și jucării.

Ryan Kaji: 100 de milioane de dolari

Ryan Kaji, în vârstă de 11 ani, și-a început drumul spre celebritate prin canalul lui de YouTube, Ryan ToysReview. Acum, canalul se numește Ryan’s World și are peste 34,8 milioane de abonați. Valoarea netă estimată a lui Ryan este de 100 de milioane de dolari, noteză Yahoo.

Recomandările ZUTV.ro
1
Dorian Popa a vorbit despre despărțirea de Claudia Iosif. Aici este cu mama lui înainte de plecarea în Asia Express
Dorian Popa a vorbit despre despărțirea de Claudia Iosif. Cum se simte artistul după ce au pornit pe drumuri separate
Dorian Popa a vorbit despre despărțirea de Claudia Iosif. Cei doi au fost împreună 11 ani, iar vestea cum că nu mai formează un cuplu i-a luat prin surprindere pe fani. Ei au ales...
Dorian Popa a vorbit despre despărțirea de Claudia Iosif. Cum se simte artistul după ce au pornit pe drumuri separate
2
Membrii trupei BTS îmbrăcați elegant în costume negre cu cămăși albe
Datele la care membrii BTS părăsesc armata au fost dezvăluite. Grupul se va reuni complet în 2025
Datele la care membrii BTS părăsesc armata au fost dezvăluite. Jin este primul muzician care va fi eliberat din funcție și se va putea concentra din nou asupra carierei muzicale. Trupa BTS este formată...
Datele la care membrii BTS părăsesc armata au fost dezvăluite. Grupul se va reuni complet în 2025
3
Printre cele mai bune 10 filme fantasy care au câștigat Oscarul este și Ghost. În imagine este Whoopi Goldberg care a câștigat premiul Oscar pentru acest rol
Cele mai bune 10 filme fantasy care au câștigat Oscarul. Merită să le vezi din nou
Filmele câștigătoare de Oscar aparțin, de obicei, genului dramatic. Comediile au câștigat și ele, dar sunt puține, comparative cu acestea. Desigur, genul care este adesea trecut cu vederea este fantasy, în ciuda faptului că...
Cele mai bune 10 filme fantasy care au câștigat Oscarul. Merită să le vezi din nou
4
Machine Gun Kelly vopsit blond îmbrăcat cu o cămașă în carouri albastre și negre
Machine Gun Kelly a dezvăluit că „a avut o cădere nervoasă” înainte de a-și face noul tatuaj: „În ultima vreme, gândurile mă mănâncă de viu”
Machine Gun Kelly a dezvăluit că „a avut o cădere nervoasă” înainte de a-și face noul tatuaj. Cântărețul a scos o nouă melodie în care a vorbit despre mai multe momente dificile din viața...
Machine Gun Kelly a dezvăluit că „a avut o cădere nervoasă” înainte de a-și face noul tatuaj: „În ultima vreme, gândurile mă mănâncă de viu”
5
Selena Gomez îmbrăcată într-o ținută albă și machiată elegant
Selena Gomez și Benny Blanco au luat cina la un restaurant celebru din Malibu. Cântăreața a fost surprinsă în timp ce își ținea iubitul de mână
Selena Gomez și Benny Blanco au luat cina la un restaurant celebru din Malibu. Artista a lansat un nou single cu doar câteva ore înainte de întâlnirea romantică. Gomez și Blanco au fost împreună...
Selena Gomez și Benny Blanco au luat cina la un restaurant celebru din Malibu. Cântăreața a fost surprinsă în timp ce își ținea iubitul de mână
Parteneri
×