ZU TV lanseazã campania „Faci pereche cu ZU TV şi Şatra B.E.N.Z”.
În perioada 16 septembrie – 29 noiembrie 2019, timp de 11 sãptãmâni, avem pentru tine câte un voucher în valoare de 1.000 lei pentru achiziție de adidași de pe footshop.eu.


Şatra B.E.N.Z. vin în ajutorul tău, cu mecanismul concursului în versuri, printr-un limited hype-remix, așa cum nu ai mai auzit vreodată "Adidașii"!

Care-i flow-ul?

1. Dă cu seen pe ZU TV în oraș, la terasă, în magazin sau la salon mai exact în spații comerciale accesibile publicului larg. Ține minte, instastory-ul filmat de acasă va fi descalificat.

2. Filmează cu telefonul ZUTV. MEMO: Dacă în locație în care te afli nu este pe ZUTV poți începe filmarea chiar când schimbi postul pe ZU TV, ne place sa vedem cum ai schimbat pe ZU TV.
3. Urcă filmarea pe Instagram într-un Insta story creativ, așa cum simți tu, și dă tag @zutvofficial și locației din care ai făcut filmarea.

Faci pereche cu ZU TV și Șatra B.E.N.Z, iar în fiecare vineri ai șansă să câștigi un voucher în valoare de 1.000 lei pentru achiziție de adidași de pe footshop.eu.


Săptămânal, în perioada 16 septembrie – 29 noiembrie 2019, se schimbă și culoarea adidasilor de pe ecran, așa că fii cu ochii pe ZU TV și ai mai multe șanse de câștig!

Hai, baftă!

Regulament concurs