In ciuda numarului semnificativ de turisti, locul inca isi mai pastreaza si astazi autenticitatea;
Localnicii ii trateaza pe oaspeti de parca s-ar cunoaste de o viata;
Traditia culinara a locului se bazeaza pe numeroase soiuri de peste proaspat, prins din apele Dunarii;
Pescarii se vor simti ca la ei acasa, pe apele celui mai tanar pamant din Europa;
In Delta Dunarii se afla singurele plaje virgine din Romania;
Acest colt de Rai inseamna “Acasa” pentru sute de specii de pasari, animale si plante rare.
Frumusetea Deltei nu poate fi redata in cateva randuri, oricat de mult ne-am dori acest lucru. Insa tot ce putem spune este ca, odata ajunsi acolo, veti trai cea mai frumoasa experienta de teambuilding, departe de e-mailuri lungi si intalniri obositoare.
Pentru ca un teambuilding in Delta Dunarii nu este tocmai un picnic de duminica, in parcul de la marginea orasului, iti lasam mai jos o serie de sfaturi de care sa tineti cont, pentru a va bucura de iesirea voastra:
Bagajele in Delta Dunarii
Mai tii minte ca povesteam putin mai sus despre pitorescul acestui loc? Ei bine, acest lucru se traduce prin multe drumuri acoperite cu pamant, asadar, rotile unui troller se vor afunda rapid in solul moale, iar caratul unui troller in brate, de la salupa si pana la cazare, nu este un lucru pe care sa il asociezi cu ideea de „confort”. Fiti practici si mergeti pe varianta unui ruscac mic si compact, pentru a avea mainile libere in permanenta.
Imbracamintea in Delta Dunarii
Pot fi si blugii o optiune, dar parca nu la fel de inspirata precum o pereche din pantaloni comozi din bumbac, ce permit o ventilatie foarte buna, atunci cand temperaturile de pranz sunt ridicate.
Din rucsac nu trebuie sa lipseasca nici bluzele de corp cu maneci lungi, polarul, geaca de vant si pelerina. Toate acestea pot fi cumparate din acelasi loc, adica de la un magazin cu articole pentru pescuit si vanatoare.
Incaltamintea in Delta Dunarii
Daca mergeti cu echipa in teambuilding in Delta Dunarii, barcile si salupele nu au cum sa lipseasca din peisaj. De aceea, veti avea nevoie de incaltari cu o aderenta foarte buna, pentru o stabilitate excelenta, atunci cand urcati si coborati din acestea.
Pantofii cu toc trebuie sa ramana acasa, pentru ca aici este raiul cizmelor din cauciuc, al bocancilor cu talpa groasa, al ghetelor de trekking, al sandalelor cu priza foarte buna pe glezna. O eventuala alunecare din barca este un lucru pe care nu si-l doreste nimeni, asa ca mare grija la incaltamintea purtata in aceste zile.
Palariile pentru Delta Dunarii
Am lasat pentru final un accesoriu mai important decat pelerinele de ploaie si ghetele impermeabile la un loc: palariile. Daca va veti plimba pe canalele Deltei, trebuie sa purtati in permanenta o palarie cu boruri suficient de mari, astfel incat sa acopere ceafa si urechile. In caz contrar, o insolatie “de toata frumusetea” va poate strica rapid planurile frumoase pe care vi le-ati facut impreuna. Ideale sunt palariile ce dispun de curelusa, ce poate fi stransa sub barbie, astfel incat vantul sa nu o zboare, imediat ce salupa a prins viteza.
Cazarea in Delta Dunarii
Povestea voastra in Delta trebuie sa inceapa cu o cazare in Sfantu Gheorghe, adica locul in care Dunarea si Marea Neagra se intalnesc. Daca esti organizatorul acestei iesiri, mergi la sigur cu o cazare de vis, pentru le face din start vacanta mai frumoasa colegilor tai. Deci, daca vreti sa aveti parte de o vacanta pe litoral si un sejur in Delta in acelasi teambuilding, cazarea in Sfantu Gheorghe este cea mai buna optiune.
Alege cel mai bun resort din Sfantu Gheorghe pentru toti cei din echipa ta. Veti avea parte de:
Biciclete pe care le puteti inchiria pentru a descoperi frumusetile locului;
Caiace cu care va puteti plimba prin cele mai frumoase canale;
Piscina in care puteti face aqua gym, alaturi de un instructor avizat;
Hamace in care sa va odihniti la umbra, dupa o zi plina de activitati;
Acces rapid la plaja, atunci cand vremea este numai buna de plaja.
Un teambuilding in Delta este o experienta unica. Daca te ocupi de organizarea unei astfel de iesiri, tine cont de faptul ca succesul acesteia se bazeaza pe doua aspecte importante – (1) un program de activitati bine pus la punct si (2) o cazare de vis, in inima naturii.