Do Not Sell My Personal Information
Home // Arhiva // 2021 sounds good. ADDA lansează album nou. Cum se numește și de când îl poți asculta?

2021 sounds good. ADDA lansează album nou. Cum se numește și de când îl poți asculta?

ADDA a început anul cu dreptul. Artista a lansat ”Tramvaiul 23”, o piesă specială pentru ea, dar surprizele nu se opresc aici. ADDA le va face anul acesta cadou fanilor un nou album.

Publicat: 24 martie 2021, 8:38

Cu fiecare piesă pe care o lansează, ADDA își depășește limitele. Artista a lansat recent ”Tramvaiul 23”, piesă care vine la pachet cu un videoclip inedit pentru ea. ADDA a cântat la un pian suspendat în aer la o înălțime de 12 m și nu are de gând să se oprească aici.

Artista vrea ca anul acesta să lanseze un nou album, ”Fata din diamant”, dar până atunci, mai are și alte surprize pentru fani. Peste două sau trei săptămâni, artista va lansa piesa ”Tramvaiul sfârșitului” o continuare a poveștii și a garantat că videoclipul acesta nu este singurul inedit. Următorul material vine și el la pachet cu un concept ce îi aparține Addei și se pare că pe tot parcursul viitorului videoclip ADDA va fi suspendată în aer.

”Fata din diamant” este un album în care trec femeia prin toate stările ei”, a declarat ADDA la Neatza cu Răzvan și Dani.

 

PARTENERI